Ort
Göteborg
Startdatum
25 Nov 2023
Tid
11:00-14:00
Dag
Lördag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Lilian Svensk
Nummer
35016
Pris
895 kr

Om arrangemanget

Plockar du alldeles för mycket svamp? Köper du gärna på dig för mycket när det det är extrapris på säsongsgrönsaker? Här kommer du få tips, idéer och inspiration om hur du gör med de som blir över.

Innehåll
Under kursen kommer vi prata om torkning, fermentering, pickling, att sylta och safta. Detta är gamla konserveringsmetoder som är bra att kunna. Lilian kommer att guida er så att ni kan använda dessa metoder hemma.

För vem
Denna kurs passar alla

Kursledare
Lilian Svensk är en växt- och naturintresserad eldsjäl som tar vara på det mesta i skog och mark. Svampar, vilda växter och odling är hennes främsta intressen.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Bra att veta
Meddela eventuell födoämnesallergi och/eller specialkost vid anmälan.

Du får en kallelse till kursen ca 1-2 veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner

Ort

Medborgarskolan Göteborg Haga

Haga Östergata 12, Göteborg

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 895 kr

Summa: 895 kr

Utforska ämnesområde