Ort
Örebro
Startdatum
29 Mar 2023
Tid
18:00-19:30
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
3 st
Ledare
Christopher Dolck
Nummer
64547
Pris
775 kr

Om arrangemanget

Kurs i trolleri och close-up trolleri. Vi trollar med kortlek, gummiband, pennor och annat som går att hitta i närheten när det är dags att showa för åskådarna. Vi går igenom teknik, hur man ska tänka och utvecklar elevens kreativa förmåga till egna trick.

 

Kurs i trolleri och framförallt close-up där vi utgår från material i hemmet.

Innehåll
Under kursen hjälper Christopher er med tricksen. Innehållet i kursen anpassas efter deltagarnas intresse samt önskemål.

Upplägg
Vi träffas 3 x 90 minuter, varannan vecka. Kursen genomförs i en mindre grupp med 3-6 deltagare.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Christopher Dolck är en hejare på trolleri och har hållit på i ca 13 år. Hans främsta specialitet är close-up där man är väldigt nära åskådaren, vilket han bevisade på ett överraskande sätt när han medverkade tv-programmet Talang under 2021. Han är också musiker och undervisar i både saxofon och piano. Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Kursmaterial kan tillkomma.

Under den termin som du är kursdeltagare på Medborgarskolan får du 5% rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.

Tips på vidareutveckling
Vi har ett stort utbud av teaterkurser, se vårt kursprogram eller kontakta oss för mer information.

Bra att veta
Kursmaterial kan tillkomma.

Ort

Medborgarskolan Örebro Fab.

Fabriksgatan 18, Örebro

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 775 kr

Summa: 775 kr

Utforska ämnesområde