Ort
Jönköping
Startdatum
28 Sep 2024
Tid
10:00-13:30
Dag
Lördag
Antal tillfällen
1 st
Nummer
44684
Pris
1 395 kr

Om arrangemanget

Lär dig laga mat utomhus.

UPPLÄGG
1 kurstillfälle

INNEHÅLL

"Utomhusmatlagning över öppen eld"


Tycker du om vara ute i naturen men är trött på att grilla korv?
Vill du istället kunna njuta av god mat tillagad över öppen eld? Här är kursen för dig som vill lära dig använda elden / fältköket och skapa fantastiska måltider som imponerar på vänner och familj. Gör ditt äventyr i naturen till en kulinarisk upplevelse!
Maria Kroll har tävlat i SM i utomhusmatlagning vid flera tillfällen och kammat hem medaljplats mer än en gång. Hon håller här en praktisk kurs där vi går igenom olika tekniker/metoder som kan appliceras på de flesta recept. Tillsammans lagar vi 2 härliga rätter med olika råvaror och avnjuter gemensamt i en fantastisk miljö.

Meny:
Caveman flankstek med Chimichurri, Smashed potatoes och grillad sallad.
Pannkakor med äppelkompott. (Innehåller gluten)
Ändringar i menyn kan förekomma. Vänligen meddela eventuella allergier.

Tänk på att ta med egen fältkniv (tex Morakniv), vattenflaska samt tåliga kläder som ej är lättantändliga.

Alla matvaror inkluderas i kursavgiften.

Meddela eventuella allergier vid anmälan.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs

BRA ATT VETA
Använd okänsliga kläder (gärna bomull) samt vatten i flaska och en friluftskniv (typ morakniv)

KURSLEDARE
Maria Kroll har ett starkt intresse av natur och matlagning och har stor erfarenhet av utomhusmatlagning. Bred kunskap inom ätliga växter, bär och svampar.

ANMÄLAN OCH KALLELSE:
Anmäl dig genom att klicka på Anmäl dig här. Glöm inte att uppge mobilnummer och mejladress vid anmälan för att inte missa viktig information angående kursen. Vid fullbokad kurs och många reservanmälda kan det hända att vi startar upp fler kurser, ange därför gärna om det är någon dag eller tid som passar bra för dig vid anmälan. Kallelse kommer cirka en vecka innan kursstart, som en bekräftelse på att kursen startar. Med kallelsen följer faktura på kursavgiften. Det går bra att delbetala kursavgiften, ange detta vid anmälan. Det går även bra att göra en direktbetalning vid anmälan. Vid lågt deltagarantal kan kursen komma att flyttas fram eller ställas in, och vi meddelar givetvis detta i god tid.

Välkommen!

 

Pris

Deltagaravgift: 1 395 kr

Summa: 1 395 kr

Utforska ämnesområde