Ort
Distans
Startdatum
20 Okt 2024
Tid
10:30-12:00
Dagar
Söndagar
Antal tillfällen
6 st
Ledare
Lovisa Limseth
Nummer
65902
Pris
1 950 kr

Om arrangemanget

Vedangorna är den Vediska filosofins “ben och armar” och består av Uttrycksbehov, Kunskap, Transformation, Reflektion, Möt dig själv och Expansion.

Under kursen fördjupar vi vår relation till skapandet, principerna och oss själva genom att koppla samman principerna med dessa begrepp. Denna kurs bjuder på mycket filosoferande och ett skapande som kommer djupt inifrån. 

Upplägg

Under sex söndagar möts vi på Learnify för att djupdyka in i vår egen kreativitet i både livet och i konsten med hjälp av de sex Vedangorna. Vedangorna är den Vediska filosofins “ben och armar” och består av Uttrycksbehov, Kunskap, Transformation, Reflektion, Möt dig själv och Expansion. Under kursen fördjupar vi vår relation till skapandet, principerna och oss själva genom att koppla samman principerna med dessa begrepp. Denna kurs bjuder på mycket filosoferande och ett skapande som kommer djupt inifrån.  I samband med kursstart får du dina inloggningsuppgifter till plattformen. God datorvana är nödvändigt. Självstudier är en del av kursen.

Vid tekniska problem vänd dig till : Jannis Gauci <jannis.gauci@medborgarskolan.se>;

Kursen går en förmiddag i veckan under 6 veckor, samma tid varje vecka. Uppehåll bestäms tillsammans i gruppen med ledaren vid kursens första tillfälle. Kursen omfattar 2x45 minuter per kurstillfälle. 

För vem

Detta är en kurs för dig som gått Vedic Arts grundkurs och minst en fortsättningskurs.

Kursledare

Efter år av studier och konstnärligt utövande inom måleriet såväl som inom scenkonsten är Lovisa Limseth idag i huvudsak lärare och har som främsta fokus att tillhandahålla utrymme och tid åt människor att oavsett ålder och bakgrund återfinna glädjen i att skapa - på målarduken såväl som i övriga livet. Med stor erfarenhet och kunskap inom mindfulness, yoga och meditation skapar Lovisa kurser som både syftar till utvecklande av målartekniker och samtidigt lämnar plats för utforskande av den egna kreativiteten och den inre föreställningsförmågan. Mer än någonting är Lovisa här för att hjälpa dig att i din takt och med dina förutsättningar komma igång eller komma vidare med just ditt skapande! Under våren 2022 erbjuder Lovisa följande kurser: Måla med Mindfulness, Måla Abstrakt och intuitivt, Intuitivt Akvarellmåleri, Akvarellmåleri för nybörjare, samt flera kurser inom Vedic Art - bland annat grundkurs, fortsättningskurs, temakurs och fördjupningskurs.

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till individuell utveckling.

Kursmaterial

Kostnad för material ingår inte i kursavgiften. Materialkostnad tillkommer.

Det är bra att ha följande till hands:

 • Akrylfärger i valfria kulörer
 • Akrylpenslar och/eller målarknivar
 • Akrylpapper och/eller målarduk i valfri storlek (gärna olika storlekar)
 • Målarsvamp (natur eller syntet)
 • Skisspapper
 • Ritkol
 • Blyertspenna
 • Anteckningsbok
 • Annat konstnärsmaterial som lockar! Till exempel kritor, färgpennor och liknande.

Bra att veta

 • Kursstarten är preliminär och kan komma att ändras.
 • Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.
 • Ta del av våra allmänna villkor här.
 • Har du speciella behov så kontakta oss så ska vi försöka lösa dessa så smidigt som möjligt.

Rabatter och förmåner

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10% rabatt hos Akademibokhandeln och 6% rabatt hos Bokus. http://www.medborgarskolan.se/formaner/

Om folkbildning

Folkbildning är en utbildningsform som är fri, frivillig och tillgänglig för alla. Folkbildning innebär att kurser och studiecirklar anpassas efter deltagarna och att deltagarna har ett stort demokratiskt inflytande över utbildningens utformning.

Pris

Deltagaravgift: 1 950 kr

Summa: 1 950 kr

Utforska ämnesområde