Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Wäxa Medidance - fri och meditativ dans - Sommarkurs

Ort
Örebro
Startdatum
11 Maj 2020
Tid
19:00-20:30
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
5 st
Ledare
Linda Jonsson
Nummer
43775
Pris
795 kr

Om arrangemanget

Din kropp är gjord för rörelse. I den fria dansen möter du dig själv utan prestation och mjukar upp både kropp och själ. Fokus på andningen skapar medveten närvaro. Genom inspirerande musik från olika kulturer och med instruktören som trygg guide hittar du dina egna rörelser och uttryck. Du befrias från stress och får ett inre lugn och en positiv energi som räcker i flera dagar. .

Innehåll
Fokus på andningen och kroppen skapar medveten närvaro. Genom inspirerande musik från olika kulturer får du inre upplevelser och hittar dina egna rörelser med instruktören som trygg guide. Att komma i kontakt med dig själv utan prestation ger dig en skön och avspänd känsla. Du befrias från stress, får ett inre lugn och fylls av positiv energi som räcker i flera dagar.

Upplägg

Kursen innefattar 5 tillfällen, 1 tillfälle/vecka

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs

Kursledare
Linda Jonsson är utbildad Wäxainstruktör år 2006 och har dansat Wäxa Medidance sedan år 2001. Hon guidar tryggt deltagarna i närvaro, kroppsuppfattning och rörelse med hjälp av inre bilder och musik. Hon är även diplomerad Uttryckande konstterapeut med grundläggande kompetens inom psykoterapi. (www.expressivearts.se <>).

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Bra att veta
Kom i löst sittande kläder, vi dansar barfota eller med strumpor. Ta med vattenflaska.
Vi har omklädningsrum men inga duschmöjligheter.

Friskvårdsbidrag
Till den här kursen kan du använda ditt friskvårdsbidrag.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Ort

Medborgarskolan Örebro

Storgatan 18, Örebro

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 795 kr

Summa: 795 kr

Utforska ett ämnesområde