Ort
Örebro
Startdatum
6 Okt 2024
Tid
15:30-16:30
Dagar
Söndagar
Antal tillfällen
8 st
Ledare
Pia Bruse
Nummer
80148
Pris
1 390 kr

Om arrangemanget

Rörelseträning för styrkan och balans är utvecklande och ger dig lite mer trygghet i vardagen Vi gör yogarörelser för balans och rörlighet. Vi stannar i olika positioner som får kroppen att mjukna och sinnet stillna.

Innehåll

Vi gör yogarörelser för balans och rörlighet. Vi utmanar oss också lite styrkemässigt. Vi stannar i olika positioner som får kroppen att mjukna och sinnet stillna. 
Alla kan delta då vi använder hjälpmedel såsom bolster, kuddar och stolar. 

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Upplägg

8 x 60 minuter 

Kursledare

Pia Bruse har alltid varit intresserad av ”kropp o knoppshälsa”, och har en bakgrund inom tävlingsgymnastiken, både som aktiv och som tränare. Pia är utbildad yinyogalärare och massageterapeut. 

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Bra att veta
Klä dig i bekväma kläder som inte sitter åt. I yinyogan kan man bli lite sval då vi stannar länge i varje position. Ta gärna på dig sköna sockor och ta med en varmare tröja in i yogasalen. Ta gärna med dig egen Yogamatta, matta finns även att låna vid behov. Vi har omklädningsrum med duschmöjligheter.

Tips på vidareutveckling
Medborgarskolan har ett stort utbud kurser inom kropp och hälsa 

Bra att veta
• Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.
• Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
• Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss.
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Kursledare
Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Rabatter
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10% rabatt hos Akademibokhandeln och 6% rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

https://www.medborgarskolan.se/formaner

https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/kopvillkor-diplomutbildning/

Medborgarskolan och folkbildning
Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.
Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

Ort

Medborgarskolan Örebro Fredsgatan 14

Fredsgatan 14, Örebro

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 390 kr

Summa: 1 390 kr

Utforska ämnesområde