Ort
Kristianstad
Startdatum
27 Jul 2024
Tid
10:45-11:45
Dagar
Lördagar
Antal tillfällen
4 st
Ledare
Hanna Wetterling
Nummer
69199
Pris
360 kr

Om arrangemanget

Yoga är en skonsam träning för både kropp och själ. Det fantastiska med yoga är att den innehåller något för alla och man kan aldrig bli för gammal för att yoga.

Om kursen
En lugn form av yoga som förbättrar rörlighet, balans och styrka. Andningsövningar integreras med mjuka rörelser och vi avslutar med avslappning.

Senioryoga är till för dig som vill ta det lite lugnare men ändå få yogans välgörande effekter. Du kan sitta på en stol vid behov.

För vem
Alla kan delta efter sin egen förmåga.

Kursledaren
Hanna Wetterling är certifierad yogainstruktör som praktiserat yoga i mer än 25 år. Hon har 12 års erfarenhet som kursledare.

Bra att veta
Ta med egen yogamatta och filt. Missade du kursstarten? Inga fara, det går bra att hoppa in efter hand.
Aktuella datum 27/7, 10/8 och 17/8.

- Vi kan inte garantera en plats förrän tillräckligt många anmälningar inkommit och kursen blir startklar. Invänta en kallelse som kommer med posten.
- Det går att dela upp kursavgiften på två eller tre månader utan extra kostnad.

Har du läst våra köpvillkor? Ta del av viktig information innan du anmäler dig. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

Använd ditt friskvårdsbidrag hos oss
Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå denna kurs. Gå en eller flera kurser, beroende på hur stort ditt bidrag är. Betala kursavgiften och kontakta oss på 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto till din arbetsgivare.

Rabatt på böcker
Som deltagare i Medborgarskolans kurser får du 6% rabatt på böcker hos Bokus och 10% hos Akademibokhandeln. Läs mer om hur du utnyttjar din rabatt här. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/formaner/

Om folkbildning
En kurs på Medborgarskolan är en ledarledd studiecirkel där alla deltagare kan påverka studiernas innehåll i en demokratisk anda. För folkbildning handlar om att lära tillsammans och av varandra.

Ort

Medborgarskolan Danssal Kristianstad

Magasinsgatan 2 - Ingång På Baksidan, Kristianstad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 360 kr

Summa: 360 kr

Utforska ämnesområde