Ort
Kristianstad
Startdatum
5 Sep 2024
Tid
18:30-19:15
Dagar
Torsdagar
Antal tillfällen
6 st
Nummer
68577
Pris
695 kr

Om arrangemanget

Dans stärker kroppen på ett effektivt sätt och hjälper till att utveckla balans och kroppskontroll både i vardagen och i dansen.

Om kursen
Med enkla zumba inspirerande danstegskombinationer, tränar vi dans, rörelse, styrka och kondition. Vi tränar till populära hits, club, house, pop remix. Passar dig som gillar dans kombinerat med kondition och styrketräning. Varje klass avslutas med stretching.

För vem
Inga förkunskaper krävs.

Kursledaren
Veronica är estetiskt lagd med ett gediget dansintresse. Hon började dansa som barn och på gymnasiet gick hon estetiska programmet med inriktning dans. I vuxen ålder har hon tagit danskurser i balett och jazz. Hon har god erfarenheter av att leda dans för både barn, unga och vuxna. Veronica vill sprida dansglädje, inspirera och stärka självkänslan. 

Bra att veta
Kursen hålls i Medborgarskolans Danslokal på Magasinsgatan 2 – gå runt huset till baksidan och lastbryggan – där är ingången. Missade du kursstarten? Då kan du efteranmäla dig och betala de resterande träffarna.

- En studietimme omfattar 45 minuter.
- Vi kan inte garantera en plats förrän tillräckligt många anmälningar inkommit och kursen blir startklar. Invänta en kallelse som kommer med posten.
- Det går att dela upp kursavgiften på två eller tre månader utan extra kostnad.

Har du läst våra köpvillkor? Ta del av viktig information innan du anmäler dig. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

Rabatt på böcker
Som deltagare i Medborgarskolans kurser får du 6% rabatt på böcker hos Bokus och 10% hos Akademibokhandeln. Läs mer om hur du utnyttjar din rabatt här. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/formaner/

Om folkbildning
En kurs på Medborgarskolan är en ledarledd studiecirkel där alla deltagare kan påverka studiernas innehåll i en demokratisk anda. För folkbildning handlar om att lära tillsammans och av varandra.

Ort

Medborgarskolan Danssal Kristianstad

Magasinsgatan 2 - Ingång På Baksidan, Kristianstad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 695 kr

Summa: 695 kr

Utforska ämnesområde