Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Nu ställer vi om till distans under en tid

Just nu är världen upp och ned, Coronaviruset påverkar oss alla. På Medborgarskolan ställer vi i möjligaste mån om vår verksamhet till distans och online.

Coronakrisen gör att många verksamheter, framförallt inom kultur och bildning, tvingas att pausa eller stängas ned. Medborgarskolan arbetar just nu hårt för att styra om verksamheten, där det är möjligt, till att bedrivas på distans. Vi vill att du som bokat en kurs eller utbildning hos oss ska kunna fullfölja den med hjälp av digitala verktyg.

Sök i hela vårt utbud – mycket erbjuds nu på distans

Du som är intresserad av att gå en kurs i närtid kan precis som vanligt söka i hela vårt utbud. Många av våra kurser som normalt bedrivs i våra lokaler erbjuds nu på distans eller som fjärrundervisning. Det anges i respektive kursbeskrivning. Undrar du något går det alltid bra att kontakta oss.

Vårt ordinarie distansutbud

Medborgarskolan erbjuder redan idag, oavsett coronakrisen, ett brett utbud av distanskurser. Gå gärna in och botanisera i vårt ordinarie distansutbud.

Vägra isolering – starta en digital studiecirkel

När människor tvingas till karantän och att vara hemma i högre grad, blir det ännu viktigare att ha något att fylla sin fritid med. Nu kan du starta en studiecirkel tillsammans med andra och fortsätta att odla dina intressen. Medborgarskolan kan hjälpa dig att komma igång. Starta en studiecirkel digitalt.

Förverkliga drömmar – det kommer en tid efter Corona

Tänk på att det även kommer en tid efter coronaviruset. Passa på att drömma dig bort och fundera på vad du vill göra i framtiden. Medborgarskolan har ett brett kursutbud och flera diplomutbildningar som kan vara starten på en ny karriär. Botanisera i vårt utbud och förverkliga dina drömmar.