Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Söker du efter lokaler tillmöten eller konferenser? Letar du efter en replokal där du och bandet kan repa eller planerar du att starta en studiecirkel och är i behov av en lokal? Vi har lokaler i centrala Stockholm, i Täby, Sundbyberg och i Norrtälje.

Hyra lokal

Våra lokaler

Läs vidare om "Hyr lokaler i Stockholm"

Lokaler i Stockholm

Letar du efter ljusa och trivsamma lokaler till möten eller konferenser? På Medborgarskolan i Stockholm kan du hyra klassrum och aula samt förbeställa mat och fika.

Läs vidare om "Behöver din grupp eller din förening lokaler?"

Lokaler i Täby

Du som vill starta studiecirkel eller har en förening som vill samarbeta med oss på Medborgarskolan kan låna våra lokaler utan kostnad. Det kan vara i form av studiecirklar men även annan folkbildning (workshops) och publika arrangemang (föreläsningar m.m.).

Läs vidare om "Lokaler i Sollentuna"

Lokaler i Sollentuna

Vill du starta en studiecirkel, ordna en workshop, eller hålla en föreläsning? Då kan du låna våra rymliga lokaler i Sollentuna!

Läs vidare om "Replokaler i Stockholm"

Replokaler i Stockholm

I Medborgarskolans musikhus ”Musikgaraget”, centralt belägen i Stockholm vid Odenplan, finns totalt 23 replokaler varav ett är utrustad med komplett backline. Vi kan även erbjuda fullt utrustade replokaler på Kulturama i Sundbyberg och i Hammarby Sjöstad. Det finns dessutom replokal att hyra i Norrtälje.