Ort
Vellinge
Startdatum
2 Maj 2024
Tid
18:45-21:15
Dagar
Torsdagar
Antal tillfällen
6 st
Nummer
68848
Pris
0 kr

Om arrangemanget

Grundkurs för dig och din hund i agility. Träningen är kravlös och baserar sig på att ta tillvara på hundens naturliga nyfikenhet och vilja att lära sig. OBS: Kostnad 1 500 kr.

Anmälan

Anmälan gös via Hundklubben Kopplets hemsida; https://hundklubbenkopplet.com/

Innehåll

Grundkurs för dig och din hund i agility, som aktivering eller som momentinlärning! Vi lägger fokus individen och glädjen hos både hund och förare ska ha kul med inlärningen av hopphinder, tunnel och slalom. Du lär dig styra hunden mellan olika hinderkombinationer och passen börjar med uppvärmning. 

Upplägg

Praktiska övningar varvas med teori. Det kommer även finnas tid för frågor och diskussioner. Kursen hålls inomhus. Öppet för alla!

Förkunskaper

Kursen anpassas efter deltagarens nivå.

Rabatter

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du även 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta oss för att få rabattkoden.

 

Ort

Ridhus Gessievägen 124-69

Gessievägen 124-69, Vellinge

Visa på karta

Relaterade artiklar

Hundar på rad
Djur och natur

Förbered dig inför valpköpet

Se till att ha tid och åter tid. Det är det främsta rådet från hunduppfödaren Annika Frick, som driver Bergqvistens kennel, på frågan om hur man ska förbereda s...

24 januari 2024
Läs vidare om "Förbered dig inför valpköpet"
Djur och natur

Stärkt relation mellan ägare och hund

Han är på god väg – från ängslig till trygg. En smart, reserverad kille som älskar sin familj.  - Men Torsten har fortfarande sina utmaningar. Det är mycket h...

6 november 2023
Läs vidare om "Stärkt relation mellan ägare och hund"

Utforska ämnesområde