Ort
Gävle
Antal tillfällen
5 st
Ledare
Anusha Johansson
Nummer
77693
Pris
2 795 kr

Om arrangemanget

Vill du bli coachad av en sångpedagog? Med egen lärare och låtval utifrån vad du gillar, kan du sjunga för glatta livet och bege dig ut på nya musikäventyr med dina nyvunna kunskaper!

Innehåll

Utifrån dina önskemål och tidigare erfarenheter hittar du och Anusha ett bra upplägg för vad kursen skall innehålla. 

Individanpassade sånglektioner, vocal technique, inom klassisk eller modern sång. Uppvärmning, uppsjungning, olika sångtekniker och viss grundläggande teori är element som nästan alltid ingår. 

Upplägg

 • Vi träffas en gång i veckan.
 • 5 tillfällen. 
 • 1 studietimme á 45 minuter per tillfälle.
 • Ålder from 6 år. 

Under varje kurstillfälle finns tid för repetition samt introduktion av nya moment. Meddela önskemål på tid och dag.  Det är bra om du har tid att själv öva hemma mellan träffarna.

Förkunskap

Ingen förkunskap krävs. Kursledaren utgår från var du är nu och hittar rätt nivå tillsammans med dig. Kursen vänder sig till barn från 6 år, ungdom och vuxna.

Kursledare

Anusha Johansson är utbildad operasångerska och pianist med flera års erfarenhet av undervisning både i grupp och enskilt. 
Hon undervisar i alla åldrar och nivåer och lägger stor vikt att skapa ett tryggt space där man vågar experimentera och hitta sin fulla potential.
Hon spelar piano inom flera genres bla musikal, pop & rock och anpassar undervisningen efter ditt intresse. Anusha har under flera terminer undervisat piano och sång hos oss på Medborgarskolan i Gävle.

Kursmaterial

Anusha tar med sig det kursmaterial du behöver för din undervisning. 

Rabatter

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10% rabatt hos Akademibokhandeln och 6% rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

Välkommen till oss

 • Våra lokaler ligger centralt i Gävle.
 • Avstånd till lokal- och regionalbussar 200 m, tågstation 350 m.
 • Parkeringar och parkeringshus finns runt omkring våra lokaler.
 • Kök med micro, kyl, frys, vattenkokare och kaffemaskin finns.

Bra att veta

 • Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.
 • Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
 • Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss.

Medborgarskolan och folkbildning

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

Ort

Medborgarskolan Gävle

Drottninggatan 23, Gävle

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 2 795 kr

Summa: 2 795 kr

Relaterade artiklar

Musik

Rik på musik

Om man älskar musik så finns det få saker som kan berika ens liv på samma sätt som musiken. Känslan när man sätter den där tonen, ­lyssnar på den där låten elle...

6 november 2023
Läs vidare om "Rik på musik"

Utforska ämnesområde