En välsminkad kvinna döljer sitt ansikte i tröja
Kurs

Antistresspass - andningsövningar, kroppscanning, mindfulness mm

Ort
Halmstad
Startdatum
12 Apr 2022
Tid
18:15-19:00
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
3 st
Ledare
Regina Hellström Malmberg
Nummer
20275
Pris
495 kr

Om arrangemanget

På yogamatta eller liggunderlag avslutar vi veckans första dag på skönt och avslappnande sätt för att ta med en lugn känsla till övriga dagar.

Det blir en härlig mix med inslag av andningsövningar, kroppscanning, mindfulness, stretchövningar, avslappningsövningar, meditation mm

För vem
Inga förkunskaper krävs. Passar dig som vill investera i din hälsa och ditt välmående. För dig som känner dig stressad eller uppjagad, och som vill ge dig själv en stunds avkoppling och få prova på lite olika tekniker för stressreducering.

Kursledare
Regina (Nina) är diplomerad avspännings- och stresspedagog, utbildad grundskollärare i bland annat bild, konstnärligt och kreativt lagd - så förvänta dig åtminstone några kreativa övningar. 
Hon är varm, empatisk och lyhörd och med egna erfarenheter av utmattningssyndrom har hon också mycket personlig kunskap och erfarenhet. Idag driver Nina företaget Stresspedagogen - Hälsa & Välmående där hon förutom kurser och föreläsningar även coachar och har rekreationsverksamhet.

Medborgarskolans kursledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt och har minst genomgått Medborgarskolans grundläggande cirkelledarutbildning. 

Kursmaterial
Bär kläder som är bekväma att slappna av i - mysdress är välkommet! Ta med din egen yogamatta/liggunderlag samt filt att använda till några av övningarna.

Anpassningar under pandemin
För att du ska känna dig trygg att delta, har vi begränsat antalet deltagare i våra kurser. Det är viktigt att vi alla hjälps åt att förhindra smittspridning. Därför ber vi dig att endast delta när du är fullt frisk, tänka på handhygienen samt hålla avstånd till andra. Tack för visad hänsyn!

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen ca 1-2 veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner

Vill du delbetala kursen? Ange detta i meddelandefältet vid anmälan.

 

Ort

Medborgarskolan Halmstad

Skolgatan 5, Halmstad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 495 kr

Summa: 495 kr

Utforska ett ämnesområde