Ort
Kristianstad
Startdatum
8 Sep 2024
Tid
13:00-13:45
Dagar
Söndagar
Antal tillfällen
11 st
Nummer
68582
Pris
985 kr

Om arrangemanget

Var en del av Ballerina dance choreo, finns endast i Kristianstad. Passar dig som vill satsa på dansen och utvecklas. Fr 8 år och uppåt.

Om kursen
Ballerina dance choreo är en förberedande danskurs för dig som på sikt vill dansa i dansgruppen Ballerina dance crew eller bara utvecklas i din dans. Vi dansar balett, contemporary, jazz och showdans med fokus på performance och koreografi. Nivån är något högre än ordinarie balett kurser som hålls av vår ledare. 

För vem
- Vi ser gärna att du går minst en av våra andra danskurser utöver denna.
- Rekomenderad ålder 8-9 år och uppåt. Vänligen kontakta kursledaren Veronica (Vlj86@hotmail.com) för rådfrågning innan du bokar en plats. 

Kursledaren
Veronica är estetiskt lagd med ett gediget dansintresse. Hon började dansa som barn och på gymnasiet gick hon estetiska programmet med inriktning dans. I vuxen ålder har hon tagit danskurser i balett och jazz. Hon har god erfarenheter av att leda dans för både barn, unga och vuxna. Veronica vill sprida dansglädje, inspirera och stärka självkänslan.

Kursmaterial
Balettdräkt/gymnastikdräkt/mjuka rörliga kläder, vanliga strumpbyxor och mjuka balettskor. Mycket finns att köpa på H&M eller på Balettshop i Malmö eller Stockholm. Det finns även internetbutiker av olika slag.

Bra att veta
Uppehåll v.44. Stor uppvisning den 1 dec på teatern i Kristianstad. Kursen hålls i Medborgarskolans Danslokal på Magasinsgatan 2 – gå runt huset till baksidan och lastbryggan – där är ingången. Missade du kursstarten? Då kan du efteranmäla dig och betala de resterande träffarna.

- En studietimme omfattar 45 minuter.
- Vi kan inte garantera en plats förrän tillräckligt många anmälningar inkommit och kursen blir startklar. Invänta en kallelse som kommer med posten.
- Det går att dela upp kursavgiften på två eller tre månader utan extra kostnad.

Har du läst våra köpvillkor? Ta del av viktig information innan du anmäler dig. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

Rabatt på böcker
Som deltagare i Medborgarskolans kurser får du 6% rabatt på böcker hos Bokus och 10% hos Akademibokhandeln. Läs mer om hur du utnyttjar din rabatt här. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/formaner/

Om folkbildning
En kurs på Medborgarskolan är en ledarledd studiecirkel där alla deltagare kan påverka studiernas innehåll i en demokratisk anda. För folkbildning handlar om att lära tillsammans och av varandra.

Ort

Medborgarskolan Danssal Kristianstad

Magasinsgatan 2 - Ingång På Baksidan, Kristianstad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 985 kr

Summa: 985 kr

Utforska ämnesområde