Ort
Distans
Startdatum
4 Sep 2024
Tid
15:00-17:15
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
3 st
Nummer
44221
Pris
1 000 kr

Om arrangemanget

AI på jobbet är kursen där du kommer att upptäcka hur AI kan effektivisera tidskrävande uppgifter och frigöra din tid!

"AI på jobbet" är en ledarledd distanskurs där du kommer att upptäcka hur AI kan effektivisera tidskrävande uppgifter som hantering av e-post, använda excel på ett enklare sätt, göra smarta presentationer, framställa rapporter, samt förbättra dina texter på ditt arbete till grammatisk perfektion.

Skaffa dig en liten ”minisekreterare” och låt din AI assistent ta de lite halvtråkiga, repetetiva uppgifterna och frigör din tid till andra mer stimulerande saker. Genom hands-on övningar och demonstrationer får du inte bara lära dig teorin bakom AI-teknologier utan även hur du kan tillämpa dem i verkliga arbetsuppgifter. På den här kursen får du en mix av guider, praktiska övningar och personlig feedback så du kan använda dina nya färdigheter direkt i din yrkesroll. 


Förkunskaper
Inga förkunskaper behövs här.

Kursmaterial
Smartphone eller en dator med webbkamera och bra internetuppkoppling behövs för att delta i kursen. 
App ChatGPT är idag avgiftsfritt att använda men det finns även betallösningar för konto som inte ingår i kursen. App ChatGPT installeras med hjälp av ledaren för den som vill.

Kursledare
Göran Hjertman har varit IT konsult under många år med lång erfarenhet av AI-lösningar och har jobbat i allt från akademiska miljöer till affärsdriven IT-konsult på bolag som ABB och IKEA. 

Info om anmälan
Anmäl genom att klicka på Anmäl dig här. Glöm inte att uppge mobilnummer och mejladress vid anmälan för att inte missa viktig information angående kursen. 

Vi reserverar oss för att kursen kan komma att ställas in eller bli en framflyttad kursstart om det skulle bli för få deltagare. Vi kontaktar dig alltid innan förändring och du har då rätt att avboka din plats kostnadsfritt.

Ju tidigare du anmäler dig desto större chans att kursen kommer till start.

Kallelse till kursen kommer via mejl ca 1 vecka innan kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv in det in notering på din anmälan. 

Ge bort en kurs som present! Du vet väl om att vi har presentkort på våra kurser?
https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/presentkort/Pris

Deltagaravgift: 1 000 kr

Summa: 1 000 kr

Relaterade artiklar

Utforska ämnesområde