Ort
Eskilstuna
Startdatum
5 Mar 2024
Tid
19:00-20:00
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
6 st
Ledare
Pernilla Eldh
Nummer
77672
Pris
895 kr

Om arrangemanget

Jazzdans för alla! Oavsett om du har dansat tidigare eller är nybörjare kan du gå den här kursen. Syftet är att du ska utvecklas utifrån din befintliga nivå.

Innehåll

I den här kursen jobbar vi med moment som främjar smidighet, koordination och styrka. Vi tränar på att uttrycka oss med kroppen och på hur vi ska motverka skador under träningen. Man deltar på sin individuella nivå.

Upplägg

Vi träffas samma dag och tid varje vecka. Skriv i meddelanderutan vid din anmälan om du har önskemål till Medborgarskolan, t.ex. om du önskar uppträda, lära dig en specifik dansstil, dansa på en specifik nivå eller något annat. Du kan även prata med din kursledare om du har önskemål.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs på den här kursen, alla är välkomna!

Kursledare

Pernilla är utbildad vid Balettakademin (Stockholm), Performing Arts School (Göteborg) och Danshögskolan (Stockholm). Hon har uppträtt på olika scener runt om i Sverige sedan 11 års ålder. Pernilla har ca 20 års erfarenhet av att undervisa i olika streetdance-stilar och jazzdans. Hon har även stor vana av att producera dansföreställningar.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial

Klä dig i bekväma mjuka kläder som är lätta att röra sig i och ha håret uppsatt om det är långt. Medtag vattenflaska.

Kom ombytt och klar då lokalen saknar omklädningsrum.

Välkommen till oss

Våra lokaler ligger centralt i Eskilstuna på J A Selanders gata 1, en trappa upp.

Kallelse/Faktura

Du får en kallelse skickad till angiven e-postadress ca en-två veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. 

Bra att veta

  • Vi bjuder på kaffe och té i våra lokaler.
  • Tillgång till mikro och kylskåp finns.
  • Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
  • Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss.

Visste du att?

Medborgarskolan Mälardalen är miljödiplomerade sedan 2016. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här.

Medborgarskolan och folkbildning

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell. 

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

Ort

Medborgarskolan Eskilstuna

J A Selanders gata 1, Eskilstuna

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 895 kr

Summa: 895 kr

Utforska ämnesområde