Ort
Kristianstad
Startdatum
12 Jun 2023
Tid
09:00-11:00
Dagar
Mån-Ons
Antal tillfällen
3 st
Nummer
61753
Pris
590 kr

Om arrangemanget

Välkommen till medborgarskolans dagläger med dans i fokus. Tre fartfyllda dagar med olika dansstilar, inspiration och gemenskap.

Om lägret
Älskar du att dansa? Då är detta sommarläger något för dig. Under dessa tre dagar får du möjlighet att prova på olika dansformer. Det blir fokus på glädje och gemenskap, dans och roliga lekar. Vi inleder dagen med ett danspass, därefter blir det fika med egenhavd matsäck och sedan avslutar vi med ytterligare ett danspass.

Schema för en dag
09.00-09.45: Dans
09.45-10.00: fika
10.00-10.45: Dans

För vem
Inga förkunskaper krävs, bara lusten och viljan att dansa.

Kursledaren
Tilda Lundin

Bra att veta
Behagliga mjuka kläder rekommenderas, kanske ett ombyte då vi dansar hela dagen. Ta gärna med en vattenflaska, lunch och något extra snacks.

- En studietimme omfattar 45 minuter.
- Vi kan inte garantera en plats förrän tillräckligt många anmälningar inkommit och kursen blir startklar. Invänta en kallelse som kommer med posten.
- Det går att dela upp kursavgiften på två eller tre månader utan extra kostnad.

Har du läst våra köpvillkor? Ta del av viktig information innan du anmäler dig. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

Rabatt på böcker
Som deltagare i Medborgarskolans kurser får du 6% rabatt på böcker hos Bokus och 10% hos Akademibokhandeln. Läs mer om hur du utnyttjar din rabatt här. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/formaner/

Om folkbildning
En kurs på Medborgarskolan är en ledarledd studiecirkel där alla deltagare kan påverka studiernas innehåll i en demokratisk anda. För folkbildning handlar om att lära tillsammans och av varandra.

Ort

Medborgarskolan Danssal Kristianstad

Magasinsgatan 2 - Ingång På Baksidan, Kristianstad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 590 kr

Summa: 590 kr

Utforska ämnesområde