Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Elbas - Enskild undervisning

Ort
Östersund
Antal tillfällen
6 st
Ledare
Fredrik Eriksson
Arrangemangsnummer
58733
Pris
1 495 kr

Om arrangemanget

Vill du lära dig att spela elbas? Spelar du redan men har fastnat och vill utveckla ditt spel? Anmäl dig till till enskild undervisning redan idag. Med enskild undervisning får du en helt skräddarsydd kurs, just för dig och dina önskemål. Öva på grunderna eller börja jobba på finliret, undervisningen anpassas helt till dig och dina förutsättningar. Bli en bättre basist helt enkelt!


Upplägg
Enskild undervisning. Kursen omfattar 45 min per tillfälle och vi träffas en gång i veckan under 6 veckor.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs, kursledaren anpassar material och metoder till din nivå.

Kursmaterial
Kursledaren använder eget material. Bas och förstärkare finns i lokalen men det är bra om du har ett eget instrument hemma för att kunna öva mellan lektionerna.

Kursledare
Fredrik är en Östersundsbo som har hållit på med musik större delen av sitt liv och spelar även andra instrument över flera genrer.

Det är något speciellt med våra kursledare! De delar med sig av sin kunskap på ett inspirerande och engagerat sätt i ämnet de brinner för.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Tips på vidareutveckling
När du känner dig hemma i ditt basspelande kan du dra ihop ett litet band och komma och repa i våra replokaler.
Kontakta Medborgarskolans Micael Svan om du vill veta mer.

Bra att veta
Var vänlig uppge önskad dag och tid när du anmäler dig. Anger du flera olika alternativ så har du större chans att få en tid som passar. Medborgarskolan kontaktar dig sedan med ett förslag som du får ta slutlig ställning till. Ange gärna många telefonnummer (hem, arbete, mobil) samt e-post.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Våra kurslokaler ligger en trappa upp på Prästgatan 64 B precis vid Österängsparken. Där finns möjlighet att göra kaffe eller te.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala. Aviavgift om 50 kr/avi fr.o.m. avi nr två tillkommer vid delbetalning.

Anmäl dig till Medborgarskolans kurs, klicka på knappen ”Anmäl” i rutan högst upp till höger!

Ort

Medborgarskolan Jämtland/Härjedalen

Prästgatan 64 A, Östersund

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 495 kr

Summa: 1 495 kr