En välsminkad kvinna döljer sitt ansikte i tröja
Föreläsning

Föreläsning: Vingklippt med Charlotta Lagerberg Thunes

Ort
Göteborg
Startdatum
13 Nov 2023
Tid
18:00-20:15
Dag
Måndag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Charlotta Lagerberg Thunes
Nummer
35620
Pris
295 kr

Om arrangemanget

Om C-trauma, PTSD, mentalisering, självledarskap och hur man läker bäst från svåra trauman

Innehåll
Föreläsning till boken Vingklippt - Om C-trauma, PTSD, mentalisering, självledarskap och hur man läker bäst från svåra trauman.

Föreläsare
Charlotta Lagerberg Thunes blev korad till årets känslovisionär vid Känslogalan Malmö 2021

Hon är författare, konstnär, föreläsare och driver podden Känslostark. Hennes rosade bokserie erbjuder nu en fjärde föreläsning, om hur man läker och får livskraft från sår och skador som man bär på.

Föreläsningen  är hoppfull och du får kunskap om hur du stöttar en medmänniska och hur kropp, hjärna och känslor hänger samman vid stress och trauman. Du får förslag på olika vägar att läka på och hur kroppen reagerar. Charlotta har ett mjukt och ledigt sätt att berätta på och inbjuder till dialog.  Under föreläsningen har du möjlighet att köpa signerade böcker och föreläsaren har gått ledarutbildning inom folkbildning och öppnar upp svåra samtal med ljus och hopp. 

Charlotta har erfarenhet från både BRIS, socialt arbete, vägledande samtal, coachning och utbildning. Hon har arbetat med asyl, barn, unga och vuxna och med motivation och stöttande samtal. Charlotta brinner för att hitta nya vägar fram, och detta är en föreläsning för dig som längtar, läker, utvecklas och söker ny livskraft framåt och med förhoppning om att du ska få med dig ny kunskap.

Så varmt välkommen till en fin kväll där vi lyfter och bringar hopp.

Mer om Charlotta kan du läsa här:

www.charlottalagerbergthunes.se

Bra att veta
Under föreläsningen har du möjlighet att ställa frågor och efteråt går det att köpa signerade böcker till förmånligt pris.

 Ort

Medborgarskolan Göteborg Haga

Haga Östergata 12, Göteborg

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 295 kr

Summa: 295 kr

Utforska ämnesområde