Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

JALLABINA® orientalisk fitnessträning - Gratis prova på!

Ort
Uppsala
Startdatum
23 Aug 2019
Tid
18:30-19:30
Dag
Fredag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Valentina Palucci
Nummer
53351
Pris
0 kr

Fullbokad. Anmäl dig som reserv!

Om arrangemanget

JALLABINA® är en ny lätt men intensiv dansträning som blandar både ljuvlig musik och härliga dansstilar från Mellanöstern med moderna inslag från tex. house, hip-hop och funktionella träningssteg. JALLABINA® kommer att få dig att studsa hem, svettig med ett leende på läpparna!

Innehåll och upplägg

Blandningen mellan högt och lågt tempo med rytmer från Mellanöstern skapar en perfekt träningsbalans där både kondition och muskler byggs upp. Det här är ett sätt för dig att förbättra din styrka, flexibilitet, dina stora muskelgrupper och även de muskler so ofta glöms bort så som höfter, rygg, axlar, fingrar.

Jallabina på arabiska betyder "kom med oss" och är den perfekta blandningen av orientaliska danssteg och träning!

JALLABINA® är till för alla. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av orientalisk dans utan du kommer som du är med glatt humör och en vilja att lära dig. Fokus ligger inte på teknik utan på att ha roligt samtidigt som du tränar kroppen. Programmet är framställt så att varje deltagare, oavsett vana eller bakgrund kan vara med och ha kul.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs för att delta på passen.

Kursledare

Valentina Palucci är en av dem första certifierade JALLABINA® instruktörerna i Uppsala. Hennes vänliga öppna inställning och energi kommer att smitta av sig till dig på nolltid! Du är på väg att starta en fantastisk dansresa i hela den förtrollade musikaliska världen från Mellanöstern, som gör att du känner dig fullbordad, stimulerad och vacker!

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial

Bär träningskläder du kan röra dig fritt i. Skor är valfritt men rekommenderas

Bra att veta

Detta tillfälle är ett gratis prova-på tillfälle. Passar perfekt för dig som aldrig testat orientalisk danssträningförut och vill se vad det är för någonting. Nybörjarkursen börjar 2 veckor efter detta tillfälle. Se till att anmäla dig via vår hemsida redan efter detta tillfälle, så att du säkrar din plats på kursen.

Dusch och omklädningsrum finns.

Genom att välja Medborgarskolan gör du ett hållbart miljöval. Ett seriöst och långsiktigt miljöarbete är en självklarhet för oss på Medborgarskolan. Att välja Medborgarskolan ska vara ett hållbart miljöval. Därför arbetar vi systematisk med miljöförbättrande åtgärder och är sedan 2016 miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas. 

Ort

Ekeby Bruk, Uppsala

Ekeby Bruk, Ingång 2 N, Uppsala

Visa på karta

Utforska ett ämnesområde