Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ort
Örebro
Startdatum
10 Sep 2018
Tid
19:00-20:30
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
10 st
Ledare
Yasuko Masui
Arrangemangsnummer
22860
Pris
1 550 kr

Om arrangemanget

I Sverige har japanskan blivit ett populärt språk och fenomen under de senaste åren. Japanskan tillhör de största språken i världen. Språket talas av drygt 125 miljoner människor.

Innehåll
Vi fortsätter att lära oss och övar det praktiska vardagsspråket. Vi fokuserar på ordförrådet och på att tala.

Förkunskaper
Du har gått 1 termin japanska eller har motsvarande kunskaper. Lektionen ges på engelska och vi använder kursmaterial på engelska.

Kursledare
Yasuko är född och uppväxt i Japan.
Hen har studerat i Storbritannien under längre tid där hen oväntat träffade sin partner som blev anledningen till att hen bor här i Sverige.
I Tokyo arbetade Yasuko som satellitkoordinator för internationella nyhetssändningar på en TV station.
Sedan 2010 jobbar Yasuko på Medborgarskolan och ser fram emot att träffa människor som vill lära sig Yasukos unika modersmål och att lära känna den rika japanska kulturen.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
I kursen använder vi oss av boken Japanese for Busy People 1 (Romanized version) med ISBN 9781568363844, för de som redan kan kana-tecken- Japanese for Busy People i Kana version ISBN 9781568363851 och material som framtagits av ledaren. Observera att kursmaterialet inte ingår i kursavgiften och INTE tillhandahålls av Medborgarskolan.

Boken finns att köpa via näthandel eller via Lindhska bokhandeln, Drottninggatan 11 i Örebro. Invänta kallelse med datum för kursstart innan du köper boken.
Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du även 5% rabatt på www.bokus.com . Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta oss för att få rabattkoden.

Tips på vidareutveckling
Våra språkkurser är på tio tillfällen med möjlighet till förlängning. Efter avslutad kurs har vi alltid fortsättningskurser att erbjuda. Prata med din kursledare så får du hjälp att hitta rätt nivå.

Bra att veta
I våra lokaler finns kaffeautomater. Vill du köpa kaffe eller te, ta med en 5-krona.

Det är obligatorisk föranmälan på kursen.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Ort

Medborgarskolan Örebro

Storgatan 18, Örebro

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 550 kr

Summa: 1 550 kr