Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ort
Jönköping
Startdatum
5 Sep 2019
Tid
18:30-20:00
Dagar
Torsdagar
Antal tillfällen
12 st
Ledare
Maria Ljung
Nummer
17170
Pris
1 390 kr

Fullbokad. Anmäl dig som reserv!

Om arrangemanget

Jazzdansen har sina rötter i afrikansk dans och är också grunden för dagens showdans.

INNEHÅLL OCH MÅL
Jazzdans är en blandning av olika musikstilar och kan dansas till allt från långsam soul till den senaste trendmusiken, Den används ofta i musikvideos och musikaler.
Tekniken bygger på rytmkänsla, smidighet, koordinationsförmåga och balans.

FÖRKUNSKAPER
Alla över 25 år är välkomna!
Dansvana av t.ex. jazz ,modern eller balett är en fördel.

KURSLEDARE
Maria Ljung.
Maria har dansat på Medborgarskolan sedan hon var väldigt liten. Hon har varit en av deltagarna i Medborgarskolans Repertoargrupp Impuls i flertal terminer, efter estetisk linje flyttade hon till Stockholm för Balettakademien och senare Danscenter, nu gläds vi åt att ha Maria tillbaka hos oss som ledare !

Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

BRA ATT VETA
Bekväma och lediga kläder som går bra att dansa i. Du väljer själv om du vill dansa barfota eller med gympa skor (inomhusskor).

På höstlovet är det ingen undervisning om inte ledaren meddelat annat. 

Lämna gärna ditt mobiltelefonnummer och mailadress vid anmälan så vi lätt och snabbt kan nå dig med viktig info. Om till exempel en lektion blir inställd så informerar vi om detta via sms då vi inte har möjlighet att ringa till alla kursdeltagarna. Därför är det viktigt att du lämnar mobilnummer!

Anmälan är bindande, men du har rätt att prova på vid första tillfället. Ev. avbokning måste ske innan andra kurstillfället.

Välkommen!

Ort

Kålgårdsarenan

Västra Holmgatan 34, Jönköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 390 kr

Summa: 1 390 kr

Utforska ett ämnesområde