Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Jazzdans vuxen, nybörjare/lätt forts.

Ort
Helsingborg
Startdatum
5 Sep 2019
Tid
19:00-20:00
Dagar
Torsdagar
Antal tillfällen
12 st
Nummer
38830
Pris
1 395 kr

Om arrangemanget

Jazzdans är en av de mest utbredda dansstilarna i musikaler, krogshower och på TV. Grundstegen i jazz har du har nytta av i nästan alla danssammanhang. Träningen övar upp din koordination och styrka. Glömde vi säga att det är roligt också? Det är roligt!

Jazzdans är av de mest utbredda dansstilarna i musikaler, krogshower och på TV.


Om kursen
Du lär dig grundstegen i jazz som du har nytta av i all dans. Vi börjar med en uppvärmning, därefter övningar på golvet och på diagonalen där vi övar in grundstegen. Efter det lär vi oss lite koreografi och koreografin byggs på under terminens gång. Klassen avslutas med nedvarvning och stretch. Under terminens gång tränar förbättara vi koordination, styrka och att hitta rätt uttryck.


För vem
Inga förkunskaper behövs, men kursen är även för dig som du dansat en del förut och vill befästa grunderna.
Kursen är lämplig från 15 års ålder.


Kursledare

Det är något speciellt med våra kursledare! De genomgår kontinuerligt Medborgarskolans ledarutvecklingsprogram som är anpassad för vuxenutbildning. Programmet är en del av vårt kvalitetssystem, där det ingår såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Använd ditt friskvårdsbidrag hos oss!
Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå denna kurs. Gå en eller flera kurser, beroende på hur stort ditt bidrag är. Betala kursavgiften och kontakta oss på 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto till din arbetsgivare.

Bra att veta
Obs! Preliminärt startdatum - invänta alltid din kallelse till kursen eller följ den här på webben där vi hela tiden uppdaterar med nya startdatum om en kurs blir framflyttad i tid!
Eventuell rabattorsak anges vid anmälan, (intyg krävs). Kursavgiften går att dela upp på två eller tre månader.

Erbjudande sång-musik-dans
Gå två klasser inom dans och sång och få 300:- rabatt på den andra klassen, eller gå 3 klasser och få 500:- rabatt på din tredje klass.
Går ej att kombinera med andra rabatter. Gäller på kurser som omfattar minst 9 studietimmar och som ges under samma termin. Rabatten är personlig och gäller ej syskon eller familj.

Rabatt
Alla som går en kurs hos oss får rabatt på böcker. Läs om hur du utnyttjar rabatten: http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Ort

Medborgarskolan

Gasverksgatan 17, Helsingborg

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 395 kr

Summa: 1 395 kr

Utforska ett ämnesområde