Ort
Umeå
Startdatum
15 Nov 2023
Tid
13:00-14:30
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
3 st
Ledare
Emmy Holmlund
Nummer
50051
Pris
895 kr

Om arrangemanget

Klickerträning är så mycket mer än en klickerdosa och en köttbulle. På denna klickerkurs får du och din hund under lekfulla former lära er hur beteenden fungerar, och hur du med klickerns hjälp kan lära din hund i stort sett vad som helst. Här ser vi till att få klickandet rätt från början!

Lär dig klickerträning och ha roligt tillsammans med din hund!

Vi går igenom teorin bakom klickerträning, hur man lägger upp träningen från inklickning till färdigt tricks och börjar träna metoden med våra hundar.

Ni får tillsammans med hunden under, lekfulla former, lära er hur beteenden fungerar och hur ni med klickerns hjälp kan lära er hund både lätta och svåra trix

KURSENS UPPLÄGG

Vi träffas på onsdagar vid 3 tillfällen,13:00- 14:30 . Datumen som gäller är den 15/11, 22/11, 29/11

 

FÖRKUNSKAPER

Inga förkunskaper krävs för denna kurs.

 

OM KURSLEDAREN

Emmy är hundinstruktör. Hon har för närvarande sex egna hundar, av raserna whippet, chinese crested dog och xoloitzcuintle. Emmy har haft hunduppfödning i mindre skala sedan 2003. Hon är även aktiv i utställningssammanhang och har ett tävlingsförflutet som lydnadsförare, men har även ett stort intresse i rallylydnad och viltspår, noseworking och lure coursing.

 

DET DU SJÄLV SKA HA MED DIG

Ha ett bra koppel och halsband till din hund och ta även med belöning/godis till hunden.

En klicker ingår i kurspriset.

 

BRA ATT VETA

Kursen vänder sig till hundar i alla åldrar. Din hund ska vara frisk när ni kommer till kursen och ska vara försedd med de vaccinationer som krävs enligt Svenska kennelklubbens rekommendationer.

Ta med dig fika/snacks om du behöver fylla på med energi till dig själv under kursen.

Det är en deltagare / hund som gäller. Är ni flera i familjen som önskar gå kursen med er hund behöver ni boka varsin plats. Det är heller inte möjligt att som deltagare komma med mer än en hund. Är ni flera deltagare anmälda till samma hund ange detta som övrig info vid anmälan.

Alla startdatum är preliminära. Om kursen inte har tillräckligt många deltagare kan kursstarten bli framflyttad. Vänta inte med din anmälan!

Vid frågor - kontakta Karolina Helleberg Verksamhetsutvecklare Medborgarskolan Umeå

karolina.helleberg@medborgarskolan.se

tel. 072-148 00 66

 

Pris

Deltagaravgift: 895 kr

Summa: 895 kr

Relaterade artiklar

Djur och natur

Ta med hunden på sjön

Att ta med sig hunden på sjön är trevligt. Det finns dock några saker du bör tänka på, innan du låter din fyrbenta vän gå ombord!

18 april 2023
Läs vidare om "Ta med hunden på sjön"

Utforska ämnesområde