Ort
Lund
Startdatum
6 Feb 2024
Tid
11:00-12:30
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
12 st
Ledare
Joachim Saxenborn
Nummer
66179
Pris
1 295 kr

Om arrangemanget

Så många kan inte ha fel - att sjunga i kör ger en härlig känsla! I körsång lär du dig om musik, aktiverar din andning och lär känna nya människor. En gång i veckan träffas Kör 55+, en avslutande konsert sporrar dig att ge det lilla extra.

Kören för dig som helt enkelt älskar att sjunga! Alla är välkomna oavsett erfarenhet och förmåga. Vi sjunger en bred och spännande repertoar.Välkommen till en ny termin med körsång!
Vad kan vara härligare och mer givande än att stämma upp i sång tillsammans? Jag har haft den stora äran, förtroendet och privilegiet att leda många körsångare i mitt liv, vilket har tillfört mitt liv mer än vad ord kan beskriva.
Därför ser jag framemot att fortsatt kunna få dela med mig av den glädje och kunskap som jag berikats med under alla år. Det är svårt att i ord uttrycka vilken enorm fröjd körsång skänker, så hjärtligt välkomna till någon av mina körer!

Hälsningar, Joachim Saxenborn


Upplägg
Inga början koncentrerar vi oss på att intonera när vi sjunger unisont, vi sjunger några enkla stämmor mot slutet av terminen. Kören ackompanjeras av piano. Vi sjunger en mycket varierad repertoar!

För vem
Inga förkunskaper krävs men det är bra om du har lite körvana. Rådgör gärna med oss eller körledaren om du har frågor om nivån.

Kursledare
Joachim Saxenborn

"Mycket kompetent. Jag började sjunga i kör tack vare att Joachim är så bra på att ta hand om alla. Alla blir sedda oavsett talang."

                                                     /Ur vår kursutvärdering Kör 55+ våren 2022

Joachim Saxenborn är kördirigent, pianist och sångpedagog med stor erfarenhet av att leda sångare i kör i alla åldrar och på alla nivåer. Joachim erbjuder även individuella sånglektioner (sök på vår hemsidan för info). Gå gärna in på Joachims hemsida och läs mer: www.saxenborn.se

Bra att veta
Kören övar i en sal med dansparkett där ytterskor inte är tillåtna, medtag gärna inneskor med ren och mjuk sula.

Invänta alltid kallelse innan du går till första träffen! Aktuell information om repetitionschema med mera finns på Joachims blogg. Mer info i kallelse till kurs. Har du läst våra köpvillkor? Ta reda på viktig information innan du anmäler dig eller vänd dig till oss för upplysning.

Efteranmälan går bra!
Det får bra att komma med även mitt i terminen, medan kursen pågår. Välj "Medborgarskolan faktura" som betalningsalternativ när du anmäler dig, så anpassar vi din faktura. Du betalar endast från det tillfälle du börjar.

Erbjudande
Gå två kurser inom dans, sång eller musik och få 300 kr rabatt på den andra kursen, eller gå tre kurser och få 500 kr rabatt på den tredje!
Erbjudandet är personligt och gäller endast för fullängdskurser med cirka 10 kurstillfällen. Gäller ej individuell undervisning och går ej att kombinera med andra rabatter.

Rabatt på böcker
Alla som går en kurs hos oss får rabatt på böcker. Läs om hur du utnyttjar rabatten: http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Ort

Medborgarskolan - Kultur

Bangatan 10 A (en trappa ner), Lund

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 295 kr

Summa: 1 295 kr

Relaterade artiklar

Musik

Rik på musik

Om man älskar musik så finns det få saker som kan berika ens liv på samma sätt som musiken. Känslan när man sätter den där tonen, ­lyssnar på den där låten elle...

6 november 2023
Läs vidare om "Rik på musik"

Utforska ämnesområde