Ort
Grängesberg
Startdatum
7 Apr 2024
Tid
14:00-15:30
Dagar
Söndagar
Antal tillfällen
3 st
Ledare
Ingela Vestbro
Nummer
78593
Pris
390 kr

Om arrangemanget

Det här är en kör för alla som älskar att sjunga. Oavsett om du har sjungit mycket tidigare eller är nybörjare är du välkommen att sjunga med oss

Vi träffas för att repetera på söndagar i vackra Cassels i Grängesberg. Repertoaren är enkel och sångvänlig med tema vår och sommar.

  • Nästa träff: 21 april 
  • Söndagar kl 14.00
  • 3 repetitioner
  • Sista tillfället kommer vara ett enklare framträdande i Disponentparken.
  • Varje repetion varar 2x45 min

Material

Kom som du är, allt material ingår i kurspriset.

Kursledare

Ingela Vestbro är bland mycket annat legitimerad musiklärare och har lång erfarenhet av att leda körer. Hon har även jobbat som musiker och sångerska på gudstjänster i Svenska kyrkan och Equmenia. 

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Bra att veta

  • När kursens alla tillfällen har passerat är det bara att återanmäla sig om du vill fortsätta.
  • Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart. 
  • Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
  • Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta Alexander Högbom på 0727291691 eller alexander.hogbom@medborgarskolan.se
  • OBS! Kontollera din skräppost. Du får en kallelse/faktura via mail och i vissa fall händer det att mail från oss hamnar där.

Medborgarskolan och folkbildning

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

 

Ort

Cassels

Bergsmansvägen 33, Grängesberg

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 390 kr

Summa: 390 kr

Relaterade artiklar

Musik

Rik på musik

Om man älskar musik så finns det få saker som kan berika ens liv på samma sätt som musiken. Känslan när man sätter den där tonen, ­lyssnar på den där låten elle...

6 november 2023
Läs vidare om "Rik på musik"

Utforska ämnesområde