Ort
Uppsala
Startdatum
25 Maj 2024
Tid
10:00-12:15
Dag
Lördag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Camilla Adolfsson
Nummer
78193
Pris
495 kr

Om arrangemanget

Lär dig konsten att virka! Vare sig du är nybörjare eller erfaren i ämnet, så är vår workshop i virkning den perfekta platsen för dig att hitta ny inspiration och få ny kunskap. Ta del av kursledarens kunskap och låt ditt sinne flöda av kreativitet och inspiration.

Innehåll

Workshop i Lär dig följa ett virkmönster. Vi lär oss hur man ska tänka kring storlek, exempelvis vad gäller rörelsevidd, om ett mönsters delar och konstruktion, samt vanliga termer och förkortningar


Ett av Medborgarskolans fyra kärnvärde är:
Utveckling i samverkan
Vi tror att människor utvecklas bäst i samverkan med andra. Därför vill vi skapa mötesplatser där ett givande och tagande får alla att känna delaktighet. Med nya kunskaper, ökat självförtroende och ­sociala nätverk får människor möjligheter och styrka att själva utforma och påverka sina liv.
Därför möts både nya och erfarna deltagare i denna kurs för att även inspirera varandra
Våra andra fina kärnvärden hittar du på https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/

Upplägg

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs, både nybörjare och erfarna deltagare är välkomna.

Kursledare

Camilla Adolfsson - virkdesigner sedan 2021, men har stickat och virkat sedan barndomen. I huvudsak självlärd, har publicerat 17 mönster, och återfinns under signaturen @korallcrochet. 


Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Tips på vidareutveckling
Medborgarskolan erbjuder olika kurser i måleri och hantverk både för vuxna och barn. Vi har ett stort utbud inom hantverkskurser, se vårt kursprogram eller kontakta oss så försöker vi hjälpa dig att hitta något som passar. www.medborgarskolan.se

Bra att veta
Hos oss på Medborgarskolan är alla deltagare och ledare försäkrade under aktiviteten/kursen samt till och från aktiviteten/kursen
Lär mer på Olycksfallsförsäkring | Medborgarskolan

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önska

Ort

Medborgarskolan Uppsala (Bergsbrunnagatan)

Bergsbrunnagatan 20, Uppsala

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 495 kr

Summa: 495 kr

Utforska ämnesområde