Lär dig baka äkta italiensk lyxpizza. Under kursen kommer deltagarna att guidas av kursledaren i konsten att lyckas med sin pizzadeg. Här visas härliga variationer på topping och det innefattar självklart hemlagad tomatsås. Detta tillsammans kommer att skapa en fantastisk smakupplevelse! Många av de ingredienser som vi använder är ekologiska och säsongsanpassade. Resultatet blir en härlig äkta italiensk pizzalunch som vi äter tillsammans.
Vi arbetar parvis. När vi är klara dukar vi fram det som lagats och njuter av en härlig äkta italiensk pizzalunch tillsammans.
Alla intresserade är välkomna!
Ino Panaro är utbildad till kock och konditor vid Istituto Alberghero di Bari i Apulien i Italien. Han har arbetat på många av de italienska restauranger som finns i Stockholm. Han har även arbetat med gastronomi från andra matkulturer under sin ungdom när han arbetade på kryssningsfartyg i Västindien. Ino har under de senaste åren arbetat mycket med matlagningskurser och är väldigt uppskattad som kursledare. Han lär ut både matlagning och matkultur.
Recept som du använder på kursen. Kostnad för råvaror, recept och material ingår i avgiften.
Medborgarskolan har många andra spännande matkurser att välja mellan. Läs mer på vår hemsida.
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer om hur du gör här.
Deltagaravgift: 995 kr
Summa: 995 kr