Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurser i europeisk matlagning

Italiensk matlagning, fransk matlagning, grekisk matlagning - vilken del av det europeiska köket intresserar dig? Inom europeisk matlagning ryms en mängd olika matkulturer. Vi har matlagningskurser inom många av dessa.

Det finns gemensamma kännetecken som skiljer de europeiska köken från exempelvis det asiatiska. Den största stärkelsekällan i europeisk matlagning är vetemjöl, samt även klimpar av olika slag, pasta och bakverk.

Vi har matlagningskurser inom flera europeiska matkulturer. Till exempel italiensk matlagning, som är en del av medelhavsköket, där man använder sig mycket av olivolja och grönsaker i matlagningen.

Det nordiska köket baseras på fisk och kött med potatis som ett vanligt tillbehör. Vi har kurser i olika varianter av nordisk matlagning.

I Storbritannien är några vanliga rätter fish and chips, yorkshirepudding, bacon och ägg. På eftermiddagen dricker engelsmännen gärna sitt traditionella afternoon tea.

Välkommen på en kurs i europeisk matlagning!

Vårt utbud inom Europeisk matlagning

Din sökning"" visar resultat i

Sortera på:

RelevansA-ÖStartdatumPris

: : : : : :

: : : : : :

Utforska ett ämnesområde