Ort
Sundsvall
Startdatum
21 Aug 2024
Tid
18:00-20:15
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
17 st
Nummer
55751
Pris
150 kr

Om arrangemanget

En cirkel för dig som redan målar men vill göra det tillsammans med andra ibland.

Innehåll

En cirkel för dig som vill måla tillsammans med andra. Där vi inspirerar varandra och lär av varandras metoder. En cirkel där vi delar intresset för måleri och skapande.

Upplägg

Vid första träffen bestämmer vi, tillsammans, upplägget.

Förkunskap

Du ska kunna måla självständigt.

Kursledare

Kerstin har målat i flera år och har provat olika tekniker men fastnat för akryl. Det har hon målat med i ca tre år. Hon målar oftast abstrakt men ibland även motiv. När hon målar använder hon penslar, fingrar och diverse redskap som finns hemmavid. Nu vill hon samla ihop fler som är intresserad av målning och starta en målarcirkel tillsammans både för gemenskap och för att dela kunskap med varandra.

Kursmaterial

Du använder ditt eget material.

Rabatter

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10% rabatt hos Akademibokhandeln och 6% rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

Välkommen till oss

  • Kaffe och te finns alltid.
  • Vi finns på våning 4A (tre trappor upp). Hiss finns och våra lokaler är tillgängliga för alla.
  • 2-timmars-parkering finns vid Storgatan 73. Entrén från Storgatan har samma portkod.
  • För längre tids parkering finns Parksters stora parkering vid Sidsjövägen, alldeles innan järnvägen om du kör från Storgatan. Parkeringen ligger då på höger sida.
  • Har du parkeringstillstånd för rörelsehindrade finns en parkering närmast entrén mot Storgatan till. Samma portkod gäller.

Bra att veta

  • Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.
  • Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
  • Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss.

Medborgarskolan och folkbildning

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen. 

Ort

Medborgarskolan Sundsvall

Grönborgsgatan 18, Sundsvall

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 150 kr

Summa: 150 kr

Utforska ämnesområde