Ort
Vännäs
Startdatum
17 Jun 2024
Tid
18:00-20:30
Dagar
Mån, Ons
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Vanja Malmbo
Nummer
55970
Pris
100 kr

Om arrangemanget

Är patrull något för dig och din hund?

Innehåll och upplägg

Vännäs brukshundklubb i samarbete med Medborgrskolan bjuder in till två kvällar där du får möjlighet till att prova på patrull. Detta är en möjlighet för dig och din hund att prova på hur det är att vara hundförare i Hemvärnet. Patrull är inte enbart lydnad och spår utan hunden ska även upptäcka både ljud och luftvittring inom ett patrulleringsområde. 
Vi kommer starta första tillfället måndagen den 17 juni i klubbstugan för teori och vi visar med egna hundar olika övningar. Onsdag den 19 juni kommer ni få möjlighet att testa med era egna hundar ute i skogen.
Skott kommer ej förekomma under något av tillfällena.

Förkunskaper
Alla är välkomna och inga förkunskaper krävs, dock behöver hunden ha god grundlydnad och kunna vara lös i skog och mark.

Kursledare
Kursledare är Vanja Malmbo.

Kursmaterial
Allt kursmaterial ingår i kursavgiften.

För kännedom

Kursen sker i samarbete med Vännäs Brukshundklubb och medlemmar deltar kostnadsfritt. Icke medlemmar betalar 100 kr/dag. Är du medlem välj betala via faktura från Medborgarskolan och uppge medlemsnumret under noteringar/meddelelande.

Är du inte redan medlem så gå in på: Medlemskap - Vännäs BHK (weebly.com)

Vaccination ska visas upp vid träffen samt betald medlemsavgift till Vännäs brukshundsklubb kvitto/medlemskort ska kunna visas upp.

Hunden ska vara försäkrad och vaccinerad. Ta med bra halsband och koppel (ej flexikoppel), leksak, extra gott hundgodis, bajspåsar, vattenskål och vatten samt ett glatt humör. 

Frågor

Vid frågor om kursen kontakta:
kursanmalanvbhk@gmail.com

Varmt välkommen!

 

 

Ort

Vännäs brukshundklubb

Nyliden 7, Vännäs

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 100 kr

Summa: 100 kr

Relaterade artiklar

Hundar på rad
Djur och natur

Förbered dig inför valpköpet

Se till att ha tid och åter tid. Det är det främsta rådet från hunduppfödaren Annika Frick, som driver Bergqvistens kennel, på frågan om hur man ska förbereda s...

24 januari 2024
Läs vidare om "Förbered dig inför valpköpet"
Djur och natur

Stärkt relation mellan ägare och hund

Han är på god väg – från ängslig till trygg. En smart, reserverad kille som älskar sin familj.  - Men Torsten har fortfarande sina utmaningar. Det är mycket h...

6 november 2023
Läs vidare om "Stärkt relation mellan ägare och hund"

Utforska ämnesområde