Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ort
Jönköping
Startdatum
4 Okt 2018
Tid
18:00-20:15
Dagar
Torsdagar
Antal tillfällen
4 st
Ledare
Kerstin Nolander
Arrangemangsnummer
81192
Pris
795 kr

Om arrangemanget

Denna kurs skapar vi med hjälp av najtråd, ståltråd med tillägg av andra material utifrån lust och de idéer som dyker upp under arbetets gång.

INNEHÅLL:
Najtråd är en mjuk tråd att arbeta fram former med. I detta material kan man skapa dekorationer till blomsteruppsättningar eller dekorationer till fönster, bord eller väggar. Man kan även göra vackra smycken av denna tråd. Det är ett material som bär oändliga möjligheter i sig. Vi arbetar med olika handverktyg för att forma tråden.

UPPLÄGG:
Vi träffas vid fyra tillfällen och arbetar fritt med hjälp av kursledarens kunskaper.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs. Bara ett intresse

KURSMATERIAL:
Kursmaterial ingår inte i kursavgiften. Ni står själva för materielkostnaden som ni köper från kursledaren vid första kurs tillfället

KURSLEDARE
Kerstin Nolander har hållit på med silversmide sedan 2009. Utöver det så ägnar hon sig även åt andra former av kreativt skapande med bland annat tovning av ull, samt måleri. Tycker om att ge stöd i att få fram det kreativa och inspirerade uttrycket som alla har inom sig. Kerstin har de senaste elva åren arbetat med ledarskap inom kommun och landsting och tycker att det är oerhört givande att vara i en process tillsammans med andra människor". www.knoart.se

Kerstin har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.


Välkomna!

Ort

Medborgarskolan jönköping övriga

Kämpevägen 35, Jönköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 795 kr

Summa: 795 kr