Ort
Distans
Antal tillfällen
5 st
Ledare
Alma Johansson
Nummer
43554
Pris
2 395 kr

Om arrangemanget

Bli den sångare du alltid har drömt om! I denna kursen får du med professionell hjälp verktygen att hitta din alldeles egna röst. Du lär dig att sjunga på rätt sätt och att hitta en röst som är hälsosam. Målet är att hitta inspiration med sången. Undervisningen är på distans.

Innehåll 

Innehållet utformas i samråd med lärare för att du ska få ut så mycket av lektionen som möjligt. Du väljer helt själv vad du vill jobba med och vi jobbar tillsammans på att nå dina egna mål med sången. En sånglektion kan exempelvis gå till såhär: -Sånguppvärmning -Sångövningar -Vad behöver jag öva på, vart i sången är jag stark/svagare? -Röstomfång/skalor -Teknik för att hitta en hälsosam röst som inte känns ansträngd -Repertoar, vi övar på din valda låt och jobbar på att den känns lätt att sjunga. 

Upplägg 

  • Lektionerna sker enskilt fem kurstillfällen på rad.
  • Tiden bestäms enligt överenskommelse med lärare och ett lektionstillfälle är 30 minuter.
  • Kurstillfällena kommer att hållas digitalt via Zoom på distans-via realtid.
  • Om du har fått förhinder och inte kan komma på en lektion, ber vi dig meddela detta. Om du uteblir från något kurstillfälle, är det tillfället förbrukat. Du kan således inte kostnadsfritt ta igen det tillfället senare under kursen eller få ekonomisk kompensation för det tillfället du var frånvarande. Efter anmälan blir du kontaktad av kursledaren för att bestämma startdatum, dag och tid för undervisningen.  

Förkunskap

Inga förkunskaper krävs. 

Kursledare 

Utbildad till musikalartist på Performing Arts school i Göteborg har Alma dem senaste 4 åren jobbat som sångerska främst utomlands. Nu senast som ledande solist för det tyska kryssningsföretaget AIDA. I mellan artistkontrakt när hon själv inte står på scen brukar hon även undervisa i sång och dans. Med stor erfarenhet av att anpassa kurser för olika åldrar sätts alltid svårighetsgraden alltid efter gruppen. Alma älskar att undervisa och tycker det viktigaste med en kurs är att ha roligt! 

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans  
introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till  
fortsatt individuell utveckling.   

Rabatter 

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner 

Väkommen till oss

  • Undervisningen sker på distans, på Zoom. 

Bra att veta 

• Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.  
• Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor. 
• Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss. 

Vill du delbetala? Här kan du läsa mer om hur du gör under “Kursavgift och betalning”: https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/  

Medborgarskolan och folkbildning 

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.  

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen. 

Pris

Deltagaravgift: 2 395 kr

Summa: 2 395 kr

Relaterade artiklar

Musik

Rik på musik

Om man älskar musik så finns det få saker som kan berika ens liv på samma sätt som musiken. Känslan när man sätter den där tonen, ­lyssnar på den där låten elle...

6 november 2023
Läs vidare om "Rik på musik"

Utforska ämnesområde