Ort
Lund
Startdatum
2 Maj 2024
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
5 st
Ledare
Joachim Saxenborn
Nummer
67143
Pris
3 495 kr

Om arrangemanget

Utveckla din sångröst! Sången är källa till mycket glädje och gemenskap, men också ett instrument i egen rätt. Lär dig sjunga till pianoackompanjemang. Utveckla din sångröst med hjälp av bättre teknik för andning, tonbildning, artikulation och allmän musikalisk stilkännedom.

Individuella sånglektioner på den dag och tid du bestämmer med läraren - förbättra din sångteknik och musikaliska insikt med hjälp av en erfaren pedagog!
Alla är välkomna, såväl nybörjare som erfarna!

Vi har löpande kursstarter under hela året.

Om kursen
Här arbetar du såväl med din sångteknik som musikaliska insikt, då detta går hand i hand. Allt för att skänka dig större frihet när du sjunger, men också för att ditt hitta ditt personliga uttryck. Tillsammans väljer vi en repertoar som är lämplig för din röst och utveckling.

Undervisning ges i första hand tisdagar-fredagar. Kursstarter sker efter överenskommelse och löpande under terminen (angivet datum i denna kursinformation är bara ett exempel).

Lokalen där undervisningen är ligger mycket centralt i Lund, nära tågstationen.

Vi har fyra olika kursformat, sk. lektionspaket:

10 gånger à 30 minuter kostar 4 625 kr
5 gånger à 30 minuter kostar 2 425 kr
10 gånger à 45 minuter kostar 6 495 kr
5 gånger à 45 minuter kostar 3 395 kr


Anmäl dig till det lektionspaket du vill ha, exempelvis 10x30 min. Ibland kan vi även erbjuda specialformat, liksom sång mindre grupp eller ett slutet sällskap - kontakta oss gärna med ditt önskemål!


För vem
Inga förkunskaper krävs. Lektionerna riktar sig såväl till dig som är nybörjare och till dig som är en van sångare.

Ledare
Joachim Saxenborn är sångpedagog, kördirigent, pianist och sångare med mångårig erfarenhet både nationellt och internationellt. Han har även en egen vokalensemble.

Läs mer på Joachims egen hemsida: http://www.saxenborn.se

Joachim leder flera körer inom vår folkbildningsverksamhet. Ett tips är att det är väldigt utvecklande att träna musikalitet och röst med sånglektioner och körsång parallellt.

Bra att veta
Kursstart sker löpande under året. Kontakt med sångläraren förmedlas av oss när vi fått din anmälan. Du och läraren kommer överens om passande dag och tid för dina lektioner, därefter får du mail med kallelse till kursstart och faktura.

Har du läst våra köpvillkor? Ta reda på viktig information innan du anmäler dig, eller vänd dig till oss för upplysning.

Ort

Medborgarskolan - Kultur

Bangatan 10 A (en trappa ner), Lund

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 3 495 kr

Summa: 3 495 kr

Relaterade artiklar

Musik

Rik på musik

Om man älskar musik så finns det få saker som kan berika ens liv på samma sätt som musiken. Känslan när man sätter den där tonen, ­lyssnar på den där låten elle...

6 november 2023
Läs vidare om "Rik på musik"

Utforska ämnesområde