En grupp elever på danslektion
Kurs

Showdans - jazzdans - vuxen - lätt fortsättning/fortsätting

Ort
Lund
Startdatum
5 Mar 2024
Tid
18:50-20:05
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
9 st
Nummer
67778
Pris
1 495 kr

Om arrangemanget

Jazzdans är en av de mest utbredda dansstilarna i musikaler, krogshower och på TV. Grundstegen i jazz har du har nytta av i nästan alla danssammanhang. Träningen övar upp din koordination och styrka. Glömde vi säga att det är roligt också? Det är roligt!

Vi arbetar med grundstegen i jazz som du har nytta av i all dans. Vi övar uttryck, koordination och styrka.  Vi börjar med en uppvärmning, därefter övningar på golvet och på diagonalen där vi övar in grundstegen. Efter det lär vi oss lite koreografi som byggs på. Klassen avslutas med nedvarvning och stretch. Vi övar uttryck, koordination och styrka.

För vem
Denna kurs är for dig som dansat jazzdans tidigare. Du bör ha dansat minst 1-2 terminer. 

Kursledare
Lena Frisk

Bra att veta
Obs! Preliminärt startdatum - invänta alltid din kallelse till kursen eller följ den här på webben där vi hela tiden uppdaterar med nya startdatum om en kurs blir framflyttad i tid! Eventuell rabattorsak anges vid anmälan, (intyg krävs). Kursavgiften går att dela upp på två eller tre månader.

Använd ditt friskvårdsbidrag hos oss!
Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå denna kurs. Gå en eller flera kurser, beroende på hur stort ditt bidrag är. Betala kursavgiften och kontakta oss på 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto till din arbetsgivare.

Rabatt på dans-, musik-, sång- och teaterkurser (gäller ej privatlektioner)
Gå två klasser inom dans och sång och få 300:- rabatt på den andra klassen, eller gå 3 klasser och få 500:- rabatt på din tredje klass.
Går ej att kombinera med andra rabatter. Gäller på klasser som är 9 gånger eller längre och som går parallellt med varandra under terminen. Rabatten är personlig och gäller ej syskon och familj.

Ort

Folkets Hus

Kiliansgatan 13, Lund

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 495 kr

Summa: 1 495 kr

Utforska ämnesområde