Ort
Gävle
Startdatum
17 Sep 2024
Tid
19:05-20:35
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
10 st
Ledare
Jose Ventoso Yanez
Nummer
80784
Pris
1 895 kr

Om arrangemanget

Under trivsamma former i en avspänd atmosfär bekantar du dig med språket hos oss. Det är roligt att lära ett nytt språk och en härlig känsla att kunna göra sig förstådd. Bienvenidos!

Innehåll

I nybörjarkursen bygger vi grundkunskaperna i spanska språket, grammatik och tal. Vi koncentrerar oss på att lära och öva det praktiska vardagsspråket. Det kursmaterial vi använder innehåller texter, övningar och grammatik som vi går igenom tillsammans vid kurstillfällena. Efter kursen ska du kunna ställa och besvara enkla vardagliga frågor.

Upplägg

  • Vi träffas 10 gånger. Kursen kan komma att byta dag och tid vissa tillfällen pga ledarens övriga schema.
  • 2 studietimmar á 45 minuter per tillfälle.

Förkunskap

Ingen förkunskap krävs.

Kursledare

Vår kursledare är född i ett spansktalande land och har stor erfarenhet ifrån att lära ut spanska.

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial

Kurslitteratur ingår inte i kursavgiften. Du köper själv boken Vistas 1 ISBN 9789152327197. OBS! Invänta kallelse att kursen verkligen blir av innan du gör ditt inköp.

Rabatter

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10% rabatt hos Akademibokhandeln och 6% rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

Välkommen till oss

  • Våra lokaler ligger centralt i Gävle.
  • Avstånd till lokal- och regionalbussar 200 m, tågstation 350 m.
  • Parkeringar och parkeringshus finns runt omkring våra lokaler.
  • Kök med mikro, kyl, frys, vattenkokare och kaffemaskin finns.

Bra att veta

  • Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.
  • Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
  • Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss.

Medborgarskolan och folkbildning

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

Ort

Medborgarskolan Gävle

Drottninggatan 23, Gävle

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 895 kr

Summa: 1 895 kr

Utforska ämnesområde