Ort
Uppsala
Startdatum
19 Apr 2024
Tid
12:30-14:30
Dagar
Fredagar
Antal tillfällen
10 st
Nummer
77177
Pris
295 kr

Om arrangemanget

Kom med i vårt Stickcafé och sticka för att utvecklas tillsammans. Vi inspirerar varandra och utbyter idéer. Alla är välkomna, ung som gammal. Kom till vår mötesplats!

OM ARRANGEMANGET
Välkommen att sticka och utvecklas tillsammans med andra hos oss på Medborgarskolan. Trevliga stunder där vi inspirerar varandra och utbyter idéer. Alla är välkomna, ung som gammal.

FÖRKUNSKAPER
Lite

KURSMATERIAL
Tar du med själv.

LOKAL: I våra lokaler kaffe o The ingår

BRA ATT VETA

Vi lär av varandra är ett koncept som utgår från ditt intresse eller kunskap. Detta är träffar med personer som har samma intressen och där vi lär och utforskar olika områden och utvecklas tillsammans. Medborgarskolan erbjuder en trevlig atmosfär i våra lokaler och en kaffe/the. Vi startar intressegruppen när gruppen har fått tillräckligt med deltagare eller att gruppen blivit fulltecknad. Du kommer att få en inbjudan/kallelsefaktura när gruppen är startklar därefter träffas vi första gången för att sätta en plan utifrån ert intresse och utser någon som gruppens kontakt/ledare.

Intresseanmälan är inte bindande. Du blir erbjuden en plats när startdatum för kursen är satt. OBS antal tillfällen på kursen kan komma att ändras, då även priset.

Ort

Ekeby Bruk 2N

Ekeby Bruk, Uppsala

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 295 kr

Summa: 295 kr

Relaterade artiklar

Konst och hantverk

Stickning är avkoppling

Årets julklapp 2022 blev det hemstickade plagget men trenden att sticka tog ordentlig fart redan vid pandemins början enligt Camilla. Behovet av att skapa med h...

20 december 2022
Läs vidare om "Stickning är avkoppling"

Utforska ämnesområde