Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

StreetMIX för killar från 7 år med Jakob

Ort
Vetlanda
Startdatum
4 Sep 2019
Tid
17:00-18:00
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
12 st
Ledare
Jakob Jennerstrand
Nummer
17331
Pris
900 kr

Om arrangemanget

INNEHÅLL OVH MÅL

StreetMIX
Mix klasserna är det upp till ledaren att blanda olika stilar, inte bara rent av en stil. Just MIX blandas Streetdance,Showdance och Jazz. Showdance Showdansen har jazzdansen i grunden men lägger mer fokus på det sceniska uttrycket än på jazztekniken. Fokus på utstrålning och att ha kul. Kursen omfattar även olika dansövningar som-rytmik, takt, rörelse, kropp och rumsuppfattning. Till mål att jobba fram en färdig Koreografi. Streetdance Det finns många olika namn på gatudanserna från USA, break, hip-hop popping, locking är några av stilarna. Streetdance är alltså ett samlingsnamn för många dansstilar. Så det är dansledaren som sätter sin mix av sin streetdance, men mycket av stilen är omgjorda grundsteg från Jazzdansen. Lektionerna blandas med pedagogiska och lärorika dansövningar som kroppsuppfattning, taktlära, improvisation ,komprovisation, rörelseglädje och utmanande koreografi.

Medborgarskolan Vetlanda Dansverksamhets huvudmål är att få våra deltagare att må bra med rörelse och dans till dagens musik. Hos oss blir ditt intresse till kunskap. Att dansa kan vara ett bra sätt att lära känna sin egen kropp, men även en fantastisk träningsform.

KURSLEDARE 
Jakob Jennerstrand- ni kan läsa mer om honom här: https://www.instagram.com/p/Bi8mwKNja4F/?taken-by=medborgarskolan_vetlanda

KURSMATERIAL
Vi dansar i bekväma danskläder man trivs bäst i, danstrikåer/ tights och t-shirt/mjukisbyxor och linne för att nämna några exempel. Dansa gärna i skor/ nätt danssko eller barfota/strumplästen. Ta gärna med vattenflaska till Dansklassen.

BRA ATT VETA
Dusch och omklädningsrum finns tyvärr inte. Kom ombytt.
 
Höstterminen är 12 tillfällen och Vårterminen innehåller 14 danstillfällen med inräknat datum för Genrep och Dansuppvisning, alltså har vi bara Dansuppvisning på Våren.
Dansklasser med barn i åldrarna under 7 år innehåller dansklassen 45 minuter och över 7 år 60 minuter.
På sportlov, påsklov och höstlov är det ingen undervisning om inte ledaren meddelat annat.
När dansklassen är startklar skickas kallelse och faktura ut till uppgiven adress. Se till att vid anmälan alltid uppge mail och mobilnummer så vi kan få ut viktig information till er om så skulle behövas.
Anmälan är bindande, men du har rätt att prova på vid första tillfället. Ev. avbokning måste ske innan andra kurstillfället.

Pris

Deltagaravgift: 900 kr

Summa: 900 kr

Utforska ett ämnesområde