Ort
Malung
Startdatum
2 Jun 2024
Tid
09:00-16:00
Antal tillfällen
2 st
Nummer
80170
Pris
1 600 kr

Om arrangemanget

Välkommen på hundkurs hos Malungs Kennelklubb - För alla hundägare!

Innehåll

Kursen vänder sig till dig som är intresserad av att lära dig att lägga viltspår och träna din hund för att kunna gå ett viltspårprov i anlagsklass. Här får hunden jobba med det den är bäst på - att använda nosen! 

Kursen genomförs 2/6 och 9/6,  i skogen kring Malung. Plats meddelas i PM inför kursstart. Klädsel för utebruk och ta med matsäck/fika och vatten och godis till hunden. 

Varje träff innehåller

  • Teori
  • Spårläggning
  • Spårarbete
  • Vi tillhandahåller även det som behövs för kursen så som blod, klöv och snitslar. 

OBS! Medlemskap krävs!

För att du ska kunna delta i kursen så krävs det att du är medlem i Malungs Kennelklubb. Mer information, kontakt och hur du blir medlem finner du på makk.nu

Förkunskap

Du behöver inte ha några förkunskaper, endast intresse krävs.

Kursledare

Håkan Stenman och Tomas Rudh leder denna kurs och har du frågor som rör denna kurs såär du välkommen att kontakta Håkan på mail stenman.hakan@outlook.com

Rabatter

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10 procent rabatt hos Akademibokhandeln och 6 procent rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

Bra att veta

  • Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.
  • Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
  • Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta Alexander Högbom på 0727291691 eller alexander.hogbom@medborgarskolan.se.
  • OBS! Kontollera din skräppost. Du får en kallelse/faktura via mail och i vissa fall händer det att mail från oss hamnar där.

Medborgarskolan och folkbildning

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

Pris

Deltagaravgift: 1 600 kr

Summa: 1 600 kr

Relaterade artiklar

Hundar på rad
Djur och natur

Förbered dig inför valpköpet

Se till att ha tid och åter tid. Det är det främsta rådet från hunduppfödaren Annika Frick, som driver Bergqvistens kennel, på frågan om hur man ska förbereda s...

24 januari 2024
Läs vidare om "Förbered dig inför valpköpet"
Djur och natur

Stärkt relation mellan ägare och hund

Han är på god väg – från ängslig till trygg. En smart, reserverad kille som älskar sin familj.  - Men Torsten har fortfarande sina utmaningar. Det är mycket h...

6 november 2023
Läs vidare om "Stärkt relation mellan ägare och hund"

Utforska ämnesområde