Ort
Karlstad
Startdatum
28 Mar 2024
Tid
18:00-20:15
Dagar
Torsdagar
Antal tillfällen
5 st
Ledare
Catharina Gustavsson
Nummer
77675
Pris
950 kr

Om arrangemanget

Under denna kurs går vi igenom grunderna i virkning. Kursen riktar sig till dig som vill lära dig från start, till dig som en gång lärt dig men nu vill friska upp dina kunskaper och till dig som redan kan men letar efter inspiration och nya mönster.

Innehåll
- Vi går igenom material och garner, tillexempel vad som passar bäst till vad man skapar. 
- Förkortningar.
- Maskor som skapar olika mönster.
- Skapa ditt egna föremål av det vi lärt oss. 
Till exempel en mössa, väskor, kuddfodral, babyfilt, eller varför inte en fin present?

Upplägg
Kursen är 5 tillfällen. Eventuella lov och uppehåll görs upp i gruppen vid första kurstillfället.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs. Undervisningen sker efter deltagarnas kunskapsnivå.

Kursledare
Jag heter Catharina Gustavsson och kommer vägleda dig i ditt skapande. Att virka är meditativt och hjälper till att sänka pulsen. Tillsammans skapar vi en trevlig stund där vi inspirerar och delar med oss av kunskaper kring ämnet.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Material
Ta med virknål och garn. Under kursens gång får du tips och råd om olika förslag på böcker som finns inom bokhandeln eller på webben.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan har du en del förmåner du kan använda, exempelvis 6 procent rabatt hos Bokus och 10 procent rabatt hos Akademibokhandeln. Mer om våra förmåner.

Tips på vidareutveckling
Medborgarskolan ett stort utbud inom andra hantverkskurser, läs mer på www.medborgarskolan.se  eller kontakta oss så försöker vi hjälpa dig att hitta något som passar.

Bra att veta
Hos oss på Medborgarskolan är alla deltagare och ledare försäkrade under aktiviteten/kursen samt till och från aktiviteten/kursen. Lär mer på Olycksfallsförsäkring | Medborgarskolan

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Ort

Medborgarskolan Karlstad Fanfaren

Gustaf Anders Gata 7B, Karlstad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 950 kr

Summa: 950 kr

Utforska ämnesområde