Ort
Borås
Startdatum
1 Jun 2024
Tid
11:00-12:30
Dag
Lördag
Antal tillfällen
1 st
Nummer
45722
Pris
250 kr

Om arrangemanget

Vill du lära dig mer om den veganska kosten och dess fördelar för hälsa ? Vår workshop om vegansk kost är designad för att ge dig kunskap, inspiration och praktiska färdigheter för att lyckas med en vegansk livsstil.

Innehåll

Oavsett om du är nyfiken på att prova på en vegansk livsstil eller redan är vegan och vill fördjupa dina kunskaper, är detta workshop ett tillfället att lära dig mer om fördelar med välja vara vegan.

Under vår workshop kommer du att:

  • Utforska grunderna i vegansk kost och näringslära.
  • Lära dig att planera näringsrika och balanserade veganska måltider.
  • Upptäcka olika veganska maträtter och recept.
  • Få tips och råd för att övervinna utmaningar och lyckas som vegan.

Upplägg

  • Denna workshop är förlagd under en halvdag, lördag mellan 10:00-12:30
  • Det erbjuds smakprov av vegansk kost och tips på veganska varor på plats under workshopen. Detta för att kunna ge en  praktisk och interaktiv upplevelse för dig som deltar. Du får även konkreta råd för att implementera en vegansk livsstil i din vardag.

Målgrupp

Alla som är intresserade att lära sig mer om ämnet.

Förkunskap

 Ingen förkunskap krävs.

Kursledare

Samuel Kilpeläinen

Är utbildad kock och fritidsledare och har varit vegan i sju år. Han har drivit en restaurang i centrala Borås, med enbart vegetariska och veganska alternativ, och som var mycket uppskattad för sina Napolitanska pizzor. Han har en passion för växtbaserad kost och kommer att berätta mer om hur han gick från att vara köttälskare till den veganska maten.

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och arbetar utifrån Medborgarskolans kärnvärden.

Kursmaterial

Ingen material krävs.

Rabatter   

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner,  

Länk till förmåner 
Köpvillkor/ allmänna villkor för kurs hos Medborgarskolan | Medborgarskolan 

Välkommen till oss  

  • Närmaste hållplats är Albanoliden  om du åker kollektivt. 
  • Parkering finns i närheten , lokalen ligger på tredje våning, hiss finns.
  • Undvik att använda starta dofter på grund utav allergier.  

Bra att veta

Om du har fått förhinder och inte kan komma på en lektion, ber vi dig meddela detta. Om du uteblir från något kurstillfälle, är det tillfället förbrukat. Du kan således inte kostnadsfritt ta igen det tillfället senare under kursen eller få ekonomisk kompensation för det tillfället du var frånvarande.

• Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.  
• Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor. 
• Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss. 

Länk till allmänna villkor:  
Köpvillkor/ allmänna villkor för kurs hos Medborgarskolan | Medborgarskolan 

Vill du delbetala? Här kan du läsa mer om hur du gör under “Kursavgift och betalning”: https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/  

Medborgarskolan och folkbildning  

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.  

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

 

Ort

Medborgarskolan Borås

Skaraborgsvägen 35 E, Borås

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 250 kr

Summa: 250 kr

Utforska ämnesområde