Ort
Kristianstad
Startdatum
9 Sep 2024
Tid
18:15-19:15
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
5 st
Ledare
Charlotta Ljungberg
Nummer
68919
Pris
695 kr

Om arrangemanget

Yinyoga är en terapeutisk, avslappnande yogastil som handlar om återhämtning och att aktivt vila.

Om kursen
Vi stannar i varje ställning 3-5 minuter och ger oss tid till att slappna av. När vi slappnar av och tillåter oss att släppa taget har vi möjlighet att stilla vårt sinne och då lär vi också känna oss själva på ett annat plan. Vi lär oss känna in våra begränsningar och våra möjligheter. När vi lär känna våra mönster kan vi också lära oss att balansera dem. Vi arbetar inte bara med att stretcha ut våra muskler utan också med att stretcha kroppens fascia – vår bindväv som håller ihop allt inom oss.

För vem
Inga förkunskaper krävs, du kan vara nybörjare eller van vid att praktisera yoga. Denna kurs är öppen för alla.

Kursledaren
Charlotta Ljungberg

Alla våra kursledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Bra att veta
Mjuk/ledig klädsel rekommenderas. Yogamatta finns att låna om du inte har egen. Ta med en varm tröja eller liten filt till avslappningen och gärna en vattenflaska.

- Varje tillfälle är 60 minuter.
- Vi kan inte garantera en plats förrän tillräckligt många anmälningar inkommit och kursen blir startklar. Invänta en kallelse som kommer med posten.
- Det går att dela upp kursavgiften på två eller tre månader utan extra kostnad.

Har du läst våra köpvillkor? Ta del av viktig information innan du anmäler dig. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

Använd ditt friskvårdsbidrag hos oss
Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå denna kurs. Gå en eller flera kurser, beroende på hur stort ditt bidrag är. Betala kursavgiften och kontakta oss på 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto till din arbetsgivare.

Rabatt på böcker
Som deltagare i Medborgarskolans kurser får du 6% rabatt på böcker hos Bokus och 10% hos Akademibokhandeln. Läs mer om hur du utnyttjar din rabatt här. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/formaner/

Om folkbildning
En kurs på Medborgarskolan är en ledarledd studiecirkel där alla deltagare kan påverka studiernas innehåll i en demokratisk anda. För folkbildning handlar om att lära tillsammans och av varandra.

Ort

Medborgarskolan Danssal Kristianstad

Magasinsgatan 2 - Ingång På Baksidan, Kristianstad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 695 kr

Summa: 695 kr

Utforska ämnesområde