Matlagning tillsammans

Det händer saker när man lagar mat tillsammans. Någon är bra på att hacka. En annan på att hitta rätt smakbrytning. Och en tredje visar sig vara en fena på att se till så att maten blir klar och serverad på utsatt tid. I vårt undervisningskök lär du känna dina kollegor på ett annat sätt, samtidigt som ni lär er nya tips och tricks vid spisen.

Vi tar emot företag, föreningar och organisationer i vårt utbildningskök. Många har upptäckt att det inte bara är enkelt och roligt att umgås kring matlagning. Det är också ett bra sätt att lära känna varandra och bygga upp ett team. Och det bästa av allt? Resultatet kommer omedelbart – en god middag tillsammans!

Vi kan erbjuda matlagning med flera olika teman, t ex vegetarisk mat, medelhavs- eller eritreansk buffé. Vi kan också arrangera vinprovning med olika teman. Vi har duktiga, engagerade och välutbildade kursledare och de har en sak gemensamt – de älskar mat! Liksom vi. Det är en kärlek som vi gärna delar med oss av. Därför hälsar vi dig varmt välkommen att komma och laga mat hos oss!

Ring eller kontakta oss via formuläret längst ned på sidan för att bolla idéer och tala om vad ni har för önskemål, så syr vi ihop ett inspirerande matevenemang.

”Det är verkligen min förhoppning att du som kommer hit ska känna att vi har en gedigen känsla för matlagning!”

Kontakta mig!