Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Medborgarskolan är huvudman för tre gymnasieskolor i Stockholm; Kulturama gymnasium, Påhlmans gymnasium och Stockholms Tillskärarakademis gymnasium.

Medborgarskolans gymnasieskolor

Medborgarskolan är huvudman för tre gymnasieskolor i Stockholm; Kulturama gymnasium, Påhlmans gymnasium och Stockholms Tillskärarakademis gymnasium.

Studieförbundet Medborgarskolan har en lång tradition som folkbildare och utbildningsanordnare. All vår verksamhet bygger på en humanistisk värdegrund.

I vår skolverksamhet utgår vi från varje elevs behov av bildning, utbildning och personlig utveckling. Vi skapar positiva lärmiljöer där lärare och elever känner sig stimulerade, trygga och delaktiga. Inom Medborgarskolan har kunskapen ett egenvärde och för oss är varje elev unik i sina behov och intressen.

Vi är en ideell organisation och återinvesterar allt överskott tillbaka in i skolverksamheten. Det gör Medborgarskolan till en trygg och stabil huvudman.

Våra gymnasieskolor

Läs vidare om "Kulturama Gymnasium"

Kulturama Gymnasium

För många är Kulturama det första steget att verkligen få prova sitt konstnärliga utövande under professionell ledning. Det upplevs ofta lustfyllt, spännande och utmanande att våga ta klivet.

Läs vidare om "Påhlmans Gymnasium"

Påhlmans Gymnasium

Påhlmans Gymnasium - Human Business School - är den lilla personliga skolan där kreativiteten och entreprenörskapet sitter i väggarna. Vi finns vid Odenplan, mitt i stan. För oss är det enkelt att riva murarna mellan skolan och en spännande omgivning.

Läs vidare om "Stockholms Tillskärarakademis Gymnasium"

Stockholms Tillskärarakademis Gymnasium

Stockholms Tillskärarakademis Gymnasium är en liten, personlig skola som ligger ett stenkast från Odenplan. Hos oss får du en bra grund att stå på inför fortsatta studier och jobb inom mode­- och designbranschen.