Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Påhlmans Gymnasium

Påhlmans Gymnasium - Human Business School - är den lilla personliga skolan där kreativiteten och entreprenörskapet sitter i väggarna. Vi finns vid Odenplan, mitt i stan. För oss är det enkelt att riva murarna mellan skolan och en spännande omgivning.

Företagande är en del av undervisningen och kanske kommer du stå högt upp på pallen i en UF-tävling, precis som många av skolans företag gjort tidigare.

Vi samverkar med Påhlmans Handelsinstitut som funnits i över 130 år och har ett genuint kvalitetsrykte i utbildningsbranschen.

Våra program

Påhlmans Gymnasium erbjuder två högskoleförberedande program – Ekonomiprogrammet och Samhällsvetenskapsprogrammet med vardera två inriktningar.

Ekonomiprogrammet

Vårt ekonomiprogram handlar mycket om kreativitet och att få lära sig teoretisk kunskap på ett roligt sätt genom att få testa på entreprenörskap och Ung Företagsamhet. Inom programmet har vi två inriktningar:

Samhällsvetenskapsprogrammet

Samhällsvetenskapsprogrammet är en mycket bred utbildning som ger dig behörighet till en rad olika utbildningar på universitet och högskolor i Sverige och utomlands. Inom programmet har vi två inriktningar:

Adress:

Hagagatan 23 A, Odenplan