Ort
Göteborg
Startdatum
24 Okt 2024
Tid
18:00-21:00
Dag
Onsdag
Antal tillfällen
1 st
Nummer
47670
Pris
1 295 kr

Om arrangemanget

Vi lagar mat som är bra för miljön, hälsan och budgeten med tanke på säsong. Att använda mer grönsaker/baljväxter i kombination med kött/fisk tillsammans med intressanta kryddor som ger nyttigare, billigare, godare mat som räcker längre är något ni kommer att inspireras till.

Innehåll

Här kommer vi att göra en förrät,t en varmrätt och en dessert som vi sedan avnjuter tillsammans.

Förkunskaper 

Inga förkunskaper krävs. 


Kursledare

Ledare är Nilla är utbildad och har flera års erfarenhet inom kost och träning bla som kock och gyminstruktör under utbildning till hemkunskapslärare. Uppväxten i övre Norrland med miljö- och odlingsintresserade föräldrar och morföräldrar samt bärplockning och friluftsliv alla år gett mig mycket. Hälsa, träning, matlagning och bakning är några av hennes passioner. Att använda mig av mer grönsaker/baljväxter i kombination med kött och fisk som ger nyttigare, billigare, godare mat med miljötänk är min specialitet, säger Nilla.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Rabatter  

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner 

Länk till förmåner 
Köpvillkor/ allmänna villkor för kurs hos Medborgarskolan | Medborgarskolan 

Välkommen till oss  

  • Närmaste hållplats är Hagakyrkan eller Järntorget om du åker kollektivt. 
  • Parkeringshus finns i samma hus.
  • Lokalen ligger på plan 4, hiss finns. 
  • Undvik att använda starta dofter på grund utav allergier.  

Bra att veta

Om du har fått förhinder och inte kan komma på en lektion, ber vi dig meddela detta. Om du uteblir från något kurstillfälle, är det tillfället förbrukat. Du kan således inte kostnadsfritt ta igen det tillfället senare under kursen eller få ekonomisk kompensation för det tillfället du var frånvarande.

• Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.  
• Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor. 
• Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss. 

Vill du delbetala? Här kan du läsa mer om hur du gör under “Kursavgift och betalning”: https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/  

Medborgarskolan och folkbildning  

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.  

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen. 

 

 

Ort

Medborgarskolan Göteborg Haga

Haga Östergata 12, Göteborg

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 295 kr

Summa: 1 295 kr

Utforska ämnesområde