Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ort
Trollhättan
Startdatum
18 Sep 2018
Tid
18:00-21:15
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
4 st
Arrangemangsnummer
32133
Pris
1 695 kr

Om arrangemanget

En kurs för dig som är nyfiken på att börja spara i aktier och fonder. Har du bara intresse och lite tid kan du både på kort och lång sikt få kapitalet att växa. Lönsamt, spännande och roligt!

Innehåll
Du lär dig bygga upp en aktieportfölj och hur du förvaltar den.

Kursen är förlagd till följande tisdagar kl 18.00-21.15: 18/9, 25/9, 2/10 och 16/10 2018. Varje tillfälle är 4x45 minuter och en paus på 15 minuter.

För vem
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Peter, civilekonom, utbildad pedagog och flitigt anlitad kurs- och föredragshållare. Peter har också lång erfarenhet som företagare i olika branscher.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Kostnad för kursmaterial tillkommer med 210 kr.

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen ca en-två veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare och/eller kurslokal.

Som deltagare i någon av Medborgarskolans kurser får du 6 procents rabatt på böcker hos www.bokus.com. Du får också 10 procents rabatt på böcker i Akademibokhandelns butiker.

Vill du delbetala kursen? Kontakta ditt lokalkontor för mer information eller ange detta i meddelandefältet vid anmälan på webben.

Ort

Medborgarskolan Trollhättan

Storgatan 21, Trollhättan

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 695 kr

Summa: 1 695 kr

Utforska ett ämnesområde