Ort
Karlstad
Startdatum
30 Nov 2024
Tid
10:00-15:15
Dagar
Lör, Sön
Antal tillfällen
2 st
Ledare
Olga Karlsson
Nummer
82122
Pris
1 700 kr

Om arrangemanget

Vill du lära dig att måla akvarell? Nu har du möjlighet till en härlig helgkurs

Innehåll
Den här helgen får du ett stort stöd i din målning och får tiden att utvecklas i din egen takt. Du möter likasinnade intresserade konstnärer på både hobbynivå och mer avancerad nivå.

Upplägg
Kursen är en helgkurs både lördag och söndag mellan 10-15:15

Kylskåp och micro finns i lokalerna.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Kilskonstnären Olga Karlsson är en mycket uppskattad kursledare med många års erfarenhet av att hålla kurser i måleri i olika medier som akvarell, olja och akryl.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Deltagarna införskaffar kursmaterialet själv.  Du kommer få information innan kursstart om vilket material du behöver införskaffa om du redan inte har det. 

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan har du en del förmåner du kan använda, exempelvis 6 procent rabatt hos Bokus och 10 procent rabatt hos Akademibokhandeln. Mer om våra förmåner.

Tips på vidareutveckling
Medborgarskolan har stort utbud av kurser inom ateljé och hantverk, läs mer på www.medborgarskolan.se  eller kontakta oss så försöker vi hjälpa dig att hitta något som passar.

Bra att veta
Kom i oömma kläder. Kursen hålls i vår Ateljé på Vasagatan 8 i Karlstad.

Hos oss på Medborgarskolan är alla deltagare och ledare försäkrade under aktiviteten/kursen samt till och från aktiviteten/kursen. Lär mer på Olycksfallsförsäkring | Medborgarskolan

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Ort

Medborgarskolan Herrhagen

Vasagatan 8, Karlstad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 700 kr

Summa: 1 700 kr

Relaterade artiklar

Utforska ämnesområde