Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Återbruksworkshop - Sy till hemmet

Ort
Gävle
Startdatum
9 Jun 2018
Tid
09:00-16:00
Dagar
Lördagar
Antal tillfällen
1 st
Arrangemangsnummer
61411
Pris
650 kr

Om arrangemanget

Återanvänd din garderob, varför ska du slänga kläder du tröttnat på. Gör om dem så får du något helt nytt. Det kan vara en lampskärm eller annat du kan komma på. Det är bara fantsin som kan sätta stopp.

Innehåll
Vi gör om våra "gamla" kläder och får något nytt till hemmet.


Upplägg
Ett tillfälle.


Förkunskaper
Du bör ha sytt tidigare.

Kursledare
Stella Hildebrandt har varit egenföretagare inom textil i snart 10 år och har undervisat både i grupp och privat, främst utomlands. Hon är från Stockholm men har bott i Gävle i ett år. Hennes företag heter Stella sews.
Det är något speciellt med våra kursledare! De delar med sig av sin kunskap på ett inspirerande och engagerat sätt i ämnet de brinner för.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Du tar med dig dina egna kläder som du vill sy till något annat .

Bra att veta
Vi håller till i min studio i Gamla Porslinsfabriken på söder i Gävle (Södra Kungsgatan 57). Det ingår lättare fika/snacks. För kvällskursare erbjuds möjligheten att komma en stund innan vi börjar för att värma mat/äta en smörgås.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala. Aviavgift om 50 kr/avi from avi nr två tillkommer vid delbetalning.

Ort

Gamla porslinsfabriken

Södra kungsgatan 57, Gävle

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 650 kr

Summa: 650 kr