Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ort
Luleå
Antal tillfällen
10 st
Ledare
Natalya Ivanova
Arrangemangsnummer
88019
Pris
3 900 kr

Om arrangemanget

Vi har individuella Balalajka-kurser i olika nivåer, ange vid anmälan vilken nivå du vill ha (nybörjare, fortsättning, avancerad)


INNEHÅLL OCH MÅL
I kursen lär man sig grunderna i balalajkaspel, enkla och svårare folkstämmor, ackordspel,och notlära.

UPPLÄGG
Eftersom kursen är individuell bestämmer du och ledaren när ni skall träffas, under förutsättning att det finns ledig sal i våra lokaler.
Ledaren kan både dag- och kvällstid.

KURSLEDARE
Natalya Ivanova – musiker, artist och lärare.
Började spela vid tidig ålder. Under studieåren på musikskola samt musikgymnasiet väcktes intresset och kärleken till musiken. Detta ledde till att hon blev antagen till Musikhögskola i Petrozavodsk i Ryssland och efter 5 års studier hade hon magister examen i musik med balalajka som huvudinstrument. I Sverige fortsatte hon studier på Musikhögskolan i Piteå på master nivå. Hon har studerat balalajka med en underbar musiker, pedagog och artist Alexander Paperny som är bosatt i Hamburg och gitarrstudier med Jan Olof Ericsson (Piteå). Pianostudier har följt med under alla studieåren.
Latinamerikanskt, lätta jazzstycken, barock samt J.S.Bach på gitarr samt folkmusik favoriter på balalajka är det som oftast ingår i hennes repertoire.
Natalya uppträder och frilansar både som soloartist samt med andra. Bland annat i kombination med flöjt och gitarr, i duett med piano och dragspel. Mera info hittar du på www.balalajka.org.

KURSMATERIAL
Noter används och erhålles av ledaren.
Eventuell litteraturkostnad tillkommer.

BRA ATT VETA
Tag med din egen balalajka.
Kaffe ingår!
Delbetalning är möjligt upp till 2 ggr, önskar du delbetalning ange det vid anmälan.

Medborgarskolan har inga förhyrda p-platser vid lokalen, parkerar man på de som finns riskerar man böter, även kvällstid.

Ort

Medborgarskolan Luleå

Bangårdsgatan 12 A, Luleå

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 3 900 kr

Summa: 3 900 kr